Ειδήσεις

Ψευτογιατρός καταγγελίες: Έτσι εξαπατούσε τους ασθενείς – Όλο και αυξάνονται τα τηλεφωνήματα στην ΕΛ.ΑΣ

Ψευτογιατρός καταγγελίες: Έτσι εξαπατούσε τους ασθενείς – Όλο και αυξάνονται τα τηλεφωνήματα στην ΕΛ.ΑΣ
Ψευτογιατρός καταγγελίες: Σοκαριστική μαρτυρία - Ο σύζυγος μιας 34χρονης που έφυγε από τη ζωή περιγράφει πώς ο ψευτογιατρός τους προσέγγισε. Οι καταγγέλιες στην Αστυνομία φτάνουν μέχρι και τις 55.

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η αποκάλυψη του απατεώνα γιατρού ο οποίος εξαπατούσε συμπολίτες μας που νοσούσαν με αποκορύφωμα να ευθύνεται και για τον θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων. Οι πολίτες που έχουν απευθυνθεί στην Αστυνομία, έχουν περιγράψει στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τη σχέση τους με τον «Νίκο Κόντο» και έχουν αποκαλύψει όλα αυτά για τα οποία κατηγορείται ότι τους είχε υποσχεθεί ο 47χρονος άνδρας. Υπενθυμίζεται ότι ο ψευτογιατρός προφυλακίστηκε για το θάνατο τριών ανθρώπων και την εξαπάτηση τουλάχιστον 42 ανθρώπων με τη δημοσίευση  της φωτογραφίας του ψευτογιατρού πριν λίγες ημέρες να προκαλέσει αύξηση των καταγγελιών στην ΕΛ.ΑΣ. Τα τηλεφωνήματα στην Ασφάλεια Αττικής για να καταγγείλουν τον απατεώνα γιατρό αυξάνονται ώρα με τη ώρα ακόμη περισσότερο φτάνοντας μέχρι και τις 55.

Παράλληλα ο τηλεοπτικός σταθμός Mega δημοσιοποίησε ένα ακόμη ντοκουμέντο. Ο σύζυγος μιας 34χρονης που έφυγε από τη ζωή περιγράφει πώς ο ψευτογιατρός τους προσέγγισε μέσα στους διαδρόμους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Ηρακλείου. «Μου λέει ο ψευτογιατρός “μπορώ να κάνω καλά τη γυναίκα σου” και σπίτι της για να μην ταλαιπωρείστε με τα χιλιόμετρα. Φορούσε ιατρική ποδιά. Έμπαινε σε όλα τα τμήματα, στα επείγοντα, στο οφθαλμολογικό, ακτινολογικό» σημειώνει χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας ο γιατρός «μαϊμού» τους προμήθευσε κάποια βοτανοφάρμακα και ένα άλλο υγρό. Η έναρξη της ψεύτικης θεραπείας ξεκίνησε με 2.000 ευρώ, ενώ τα «φάρμακα» θα τα μετέφεραν κατ΄ οίκον άνθρωποι του ψευτογιατρού.

Ο απατεώνας γιατρός κατά το ίδιο ρεπορτάζ κυκλοφορούσε εντός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και είχε πλήρη πρόσβαση στους ιατρικούς φακέλους των ασθενών. «Ήξερα όλα τα ιατρικά στοιχεία για τη γυναίκα μου, τις εξετάσεις, τα πάντα» αποκαλύπτει ο σύζυγος. Ωστόσο η «θεραπεία» δεν έγινε καθώς ο απατεώνας γιατρός ζητούσε από τον σύζυγο της 34χρονης πολλά χρήματα, λέγοντας ότι το κόστος μπορεί να φθάσει έως και 50.000 ευρώ.

Η «θεραπεία» με φρούτα και λαχανικά

Τα πάντα ξεκίνησαν από το μοναστήρι στον Βόλο. Ο γιος του θύματος είχε ακούσει για τις εναλλακτικές μεθόδους του 47χρονου και έσπευσε να τον συναντήσει. Ο πατέρας του έχει καρκίνο και ο χρόνος πιέζει.«Ο πατέρας μου είχε καρκίνο στο συκώτι. Ήταν η τελευταία μας ελπίδα. Πήγαμε, είδαμε τον γιατρό λέω ‘γιατρέ αυτό και αυτό’. Ναι μου λέει ‘φίλε εγώ δίνω μια διατροφή με κάτι αποτοξινωτικά τσάγια, φρούτα και λαχανικά. Την ακολουθούμε αυτή’ λέει ‘και πιστεύω να πάει καλά’».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments