Αθλητισμός

Δημήτρης Διαμαντίδης Παναθηναϊκός: «Μεγάλη πρόκληση η πρόταση»

Δημήτρης Διαμαντίδης Παναθηναϊκός: «Μεγάλη πρόκληση η πρόταση»
Δημήτρης Διαμαντίδης Παναθηναϊκός: Στην πρώτη του δήλωση, μετά την ανακοίνωση πως επιστρέφει στο «τριφύλλι», προχώρησε ο «3D».

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε το πολυπόθητο “ναι” στην πρόταση του Παναθηναϊκού και πλέον καλείται να βγει μπροστά στη νέα εποχή που ξεκινά για το “τριφύλλι” αναλαμβάνοντας διοικητικό ρόλο στην “πράσινη” ΚΑΕ. Ύστερα από τρία χρόνια λοιπόν, ο “3D” λέει αντίο στην Εurohoops Academy, όπου ήταν διευθυντής, για να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του και στο σπίτι του, δίπλα στον Φραγκίσκο Αλβέρτη.  Στο πλαίσιο αυτό, ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού όφειλε να αποχαιρετήσει τον Θοδωρή Παπαλουκά και τις Ακαδημίες. Όπως τόνισε στο μήνυμά του “η πρόταση ήταν πολύ τιμητική και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά”.

Το μήνυμα του Δημήτρη Διαμαντίδη στην Εurohoops Academy:

«Μετά από τρία χρόνια ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από τη θέση του Διευθυντή Ακαδημιών στην Εurohoops Academy και την Εurohoops Academy Λεοντείου. Ευχαριστώ τον Θοδωρή Παπαλουκά και όλους τους συνεργάτες μας για τις στιγμές που ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα. Τους έχω στην καρδιά μου. Η πρόταση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας εποχής ήταν πολύ τιμητική και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της ΚΑΕ, η οποία γνωστοποιούσε πως η διοικητική ομάδα από σήμερα θα αποτελείται από τους Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Διαμαντίδη και Τάκη Τριαντόπουλο. “Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως από σήμερα και μέχρι να μεταβιβαστεί σε νέο ιδιοκτήτη η ΚΑΕ, η διοικητική ομάδα αποτελείται από τους, κύριο Φραγκίσκο Αλβέρτη, κύριο Δημήτρη Διαμαντίδη και κύριο Τάκη Τριαντόπουλο. Την ερχόμενη εβδομάδα στη συνέντευξη Tύπου που θα παραχωρήσουν οι τρεις τους μαζί με τον προπονητή, κύριο Γιώργο Βόβορα, θα μιλήσουν αναλυτικά για το πλάνο τους και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου”.

Ο Τάκης Τριαντόπουλος, πλαισιωμένος πλέον από ζωντανούς θρύλους της ομάδας, αναφέρθηκε στα τελευταία γεγονότα:

«Ο κύριος Μάνος Παπαδόπουλος πήρε μια δύσκολη απόφαση να παραιτηθεί μετά από 30 χρόνια στην ομάδα. Χρειάστηκα λίγες μέρες, για να βρω πώς θα προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα και πιστεύω πως φτιάξαμε μια ομάδα που με τον κόσμο στο πλευρό της θα καλύψει όσο περισσότερο γίνεται την απουσία του κυρίου Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Με τον Μήτσο και τον Φράγκι θα παλέψουμε να χτίσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, ενωμένη, πλαισιωμένη από τους οπαδούς μας, αλλά και τους χορηγούς της. Η εικονική πραγματικότητα που δημιούργησαν κάποιοι τις τελευταίες μέρες διαψεύδεται από τη ίδια την ζωή. Η συσπείρωση των σημαιών του Παναθηναϊκού δείχνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ήθελαν να πετύχουν όσοι προσπάθησαν να παρουσιάσουν πως η ομάδα διαλύεται. Δυστυχώς, για αυτούς η λάσπη τους γύρισε μπούμερανγκ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Παναγιώτη Μπόμη για την αμέριστη βοήθεια σε εμένα προσωπικά, αλλά και στον Παναθηναϊκό. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τις δύο σημαίες του συλλόγου Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη για την τιμή που μου έκαναν να βρίσκομαι δίπλα τους. Κλείνοντας θέλω να πω άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την τεράστια τιμή που μου έκανε να αναλάβω την τιμητική θέση του προέδρου και να του υποσχεθώ ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, ώστε να τον δικαιώσουμε για την επιλογή του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments