Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία Ολυμπιακός: Γράφουν ξανά για ενδιαφέρων των “ερυθρόλευκων”

Ματέο Γκαρσία Ολυμπιακός: Γράφουν ξανά για ενδιαφέρων των “ερυθρόλευκων”
Ματέο Γκαρσία Ολυμπιακός: Οι Σέρβοι βάζουν και πάλι στο παιχνίδι της απόκτησης του Αργεντινού τον Ολυμπιακό.

Το περασμένο καλοκαίρι ο δανεισμός του Ματέο Γκαρσία από την Λας Πάλμας στον Άρη ολοκληρώθηκε. Η εξαιρετική σεζόν του νεαρού εξτρέμ προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Φυσικά οι κορυφαίες ομάδες της χώρας δεν θα μπορούσαν να μην ενδιαφερθούν για την απόκτηση του. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα που έδειξε το πιο ζεστό ενδιαφέρον ήταν ο Ολυμπιακός. Παρά τις φήμες για συμφωνία οι Πειραιώτες δεν προχώρησαν ποτέ σε επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Τελικά ο Ματέο Γκαρσία φόρεσε τα “ερυθρόλευκα”, αλλά αυτά του Ερυθρού Αστέρα. Στο ξεκίνημα της καριέρας του στη Σερβία ο νεαρός ήταν βασικός. Τα πράγματα όμως άλλαξαν όταν έγινε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Από εκεί και μετά ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε και ο ίδιος άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Φυσικά η “μπογιά” του περνάει ακόμα στην Ελλάδα.

Ξανά για Γκαρσία ο Ολυμπιακός

Πριν λίγες ημέρες το όνομα του Γκαρσία άρχισε να παίζει και πάλι στο ρεπορτάζ των Ελληνικών ομάδων. Η αρχή έγινε όταν γράφτηκε ότι ο Άρης κατέθεσε πρόταση για την αγορά του. Λίγες μέρες αργότερα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την ΑΕΚ να έχει καταθέσει πρόταση μέσω του Ίλια Ίβιτς. Ωστόσο αυτό διαψεύσθηκε κατηγορηματικά από τους “κιτρινόμαυρους”.

Και οι δύο ομάδες φέρονται να προσφέρουν 1,2 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του, ωστόσο σύμφωνα με τη “Mozzartsport” ο Ερυθρός Αστέρας αξιώνει 1,5 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 30%, αναμένοντας παράλληλα πρόταση του Ολυμπιακού. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει το ρεπορτάζ: “Ο Ολυμπιακός θέλει να χρηματοδοτήσει την επιστροφή του Γκαρσία στην Ελλάδα και να του δώσει την ευκαιρία να επιστρέψει στο παλιό του επίπεδο”.

Θυμίζουμε ότι τα άκρα της επίθεσης είναι μια θέση που αναμένεται να γίνουν αρκετές αλλαγές στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ. Το μέλλον των Εμρέ Μορ, Λάζαρου, και Μπρούνο μόνο σίγουρο δεν είναι στο λιμάνι. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα βγει στην αγορά για την απόκτηση τουλάχιστον δυο εξτρέμ. Ένας από αυτούς θα μπορούσε να είναι ο Ματέο Γκαρσία καθώς είναι παίκτης αξίας που μπορεί να κάνει τη διαφορά και γνωρίζει άριστα το πρωτάθλημα μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments