Αθλητισμός

Ολυμπιακός Μπρόκχοφ: Τον ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι», τον «αρπάζουν» οι Σίξερς

Ολυμπιακός Μπρόκχοφ: Τον ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι», τον «αρπάζουν» οι Σίξερς
Ολυμπιακός Μπρόκχοφ: Ήταν στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά υπογράφει στους Φιλαντέλφια Σίξερς.

Στο ΝΒΑ και τους Φιλαντέλφια Σίξερς θα βρεθεί, εκτός εξαιρετικού απροόπτου ο Ράιαν Μπρόκχοφ για να συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο, Έϊντριαν Βοϊναρόφσκι ο Αυστραλός φόργουορντ θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους 76ers μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τον Αυστραλό διεθνή τον ξέρει πολύ καλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας καθώς οι δυο τους συνυπήρχαν στη Λοκομοτίβ Κουμπάν στη Ρωσία. Όμως, όπως όλα δείχνουν, ο Έλληνας κόουτς και ο μαχητικός φόργουορντ δεν θα συνεργαστούν εκ νέου, παρά το ενδιαφέρον που εξέφρασαν οι Πειραιώτες για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, ο διεθνής άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, αυτή τη φορά για λογαριασμό των Φιλαντέλφια Σίξερς. Έπειτα από την αποχώρησή του από τους Ντάλας Μάβερικς, όταν και έγινε free agent, ο Μπρόκχοφ προσπάθησε να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, με τους Σίξερς του Μπρετ Μπράουν να του δίνουν συμβόλαιο εν όψει της επανέναρξης της σεζόν.

Δείτε την ανάρτηση του «Βόι»

Το σενάριο για την Basket League και τον Ολυμπιακό

Να σημειώσουμε ότι από χθες ακούγεται ότι υπάρχει νέα συζήτηση για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League. Βέβαια, όπως έχουμε επισημάνει, αυτή είναι μια συζήτηση που δεν τελειώνει, καθώς η ομάδα του Πειραιά, όπως και να το κάνουμε, λείπει από την κορυφαία κατηγορία στο ελληνικό μπάσκετ.

Παρά το γεγονός ότι έχουν παρθεί αποφάσεις για τη νέα σεζόν, έχουν μπει νέα κριτήρια και έχει ανακοινωθεί ότι δεν θα αντικατασταθούν όσοι δηλώσουν αδυναμία, ο δημοσιογράφος Νίκος Μπουρλάκης στο Sportime αναφέρεται σε ένα σενάριο που μπορεί να αλλάξει ό, τι ξέραμε. Ο γνωστός δημοσιογράφος σε κείμενό του στο σάιτ της εφημερίδας αναφέρει ότι κανείς δεν γνωρίζει τελικά πόσες ομάδες θα έχει η Basket League. Επισημαίνει ακόμα ότι δεν γνωρίζει και «ποιες» θα είναι αυτές καθώς ο Κωστής Ζομπανάκης, όχι με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη του Ρεθύμνου, αλλά με αυτή του Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού κι Ανάπτυξης, επιδιώκει να αλλάξει πολλά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και τις πληροφορίες που διαθέτει ο δημοσιογράφος ο κ. Ζομπανάκης έχει πάρει την πρωτοβουλία να πετύχει τη σύγκλιση με τον Ολυμπιακό έτσι ώστε να αγωνιστεί στην Basket League. Ο Ζομπανάκης πιστεύει ότι το πρωτάθλημα για να γίνει καλό θα πρέπει πρώτον να έχει κανόνες και δεύτερον τη λογική ότι δεν περισσεύει κανείς. Ότι όποια ομάδα μπορεί να αγωνιστεί και ταυτόχρονα κάνει καλό στο brand που ονομάζεται «Basket League» θα πρέπει να είναι παρούσα στο πρωτάθλημα. Με ό, τι αυτό συνεπάγεται…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments