Lifestyle

Βίκυ Κουλιανού: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε ως μοντέλο για να κάνει πασαρέλα

Βίκυ Κουλιανού: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε ως μοντέλο για να κάνει πασαρέλα
Βίκυ Κουλιανού: Ένα σύντομο ταξίδι πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στην εποχή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες έκανε το όμορφο μοντέλο.

Το πόσα χρήματα έπαιρνε η Βίκυ Κουλιανού για να κάνει πασαρέλα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

«Ήμουν χρόνια στο Μιλάνο, ήταν η βάση μου εκεί, και από το Μιλάνο ταξίδευα σε όλη την Ευρώπη για τα σόου και για φωτογραφίσεις. Έκανα 30 σόου ανά χώρα», είπε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό».

Φήμες την ήθελαν να παίρνει έως και 1 εκατομμύριο δραχμές για να κάνει πασαρέλα

Το γνωστό και όμορφο μοντέλο έκανε ένα σύντομο ταξίδι πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στην εποχή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες. Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος της εκπομπής τη ρώτησε αν ισχύουν οι φήμες που την ήθελαν να παίρνει έως και 1 εκατομμύριο δραχμές για να κάνει πασαρέλα.

«Ναι, έχει βάση. Μπορεί σε κάποια να ήταν και παραπάνω. Τα λεφτά φεύγουν, τρώγονται, χάνονται, γίνονται αμάξια, ρούχα και ταξίδια. Βεβαίως, τότε μιλάμε για μια χρυσή εποχή, που ό,τι και να γινόταν πληρωνόταν πάρα πολύ καλά είτε ήταν modelling, είτε θέατρο είτε τηλεόραση», δήλωσε η Βίκυ Κουλιανού.

Η ζωή της εντυπωσιακής Βίκυς Κουλιανού 

Η Βασιλική (Βίκυ) Κουλιανού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Ιανουαρίου του 1967 και είναι Ελληνίδα που ασχολήθηκε για χρόνια με μόντελινγκ. Το ύψος της είναι 1,85 μ., ενώ είναι και ηθοποιός και σχεδιάστρια ρούχων. Η καριέρα της είναι μεγάλη στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων (Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent), με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργασθεί.

Έχει φωτογραφηθεί επίσης, για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού ενώ έχει υλοποιήσει και δική της σχεδιαστική επιχείρηση, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές, σε τηλεοπτικά σίριαλ και σε ψυχαγωγικές εκπομπές.

Τη Βίκυ Κουλιανού ανακάλυψε, σε ηλικία 16 ετών, ο Μιχάλης Ασλάνης όταν την είδε μέσα σε ένα λεωφορείο όπου, εντυπωσιασμένος από το παρουσιαστικό της, της πρότεινε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Σε ηλικία 19 ετών η Βίκυ Κουλιανού παντρεύτηκε έναν σχεδόν συνομήλικό της νεαρό άνδρα, με τον οποίο έλαβε διαζύγιο σε 6 μόλις μήνες. Εκτός από τον Μιχάλη Ασλάνη, τον οποίο υπεραγαπούσε, η Κουλιανού συνεργάσθηκε πολύ με το σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments