Αθλητισμός

Ζοσέ Μαουρίσιο ΠΑΟΚ: Τον θέλει στην Αλ Χιλάλ ο Λουτσέσκου

Ζοσέ Μαουρίσιο ΠΑΟΚ: Τον θέλει στην Αλ Χιλάλ ο Λουτσέσκου
Ζοσέ Μαουρίσιο ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να συνεργαστεί και πάλι με τον έμπειρο χαφ στην Αλ Χιλάλ.

Πριν από δυο χρόνια ο ΠΑΟΚ έκανε την οικονομική υπέρβαση για να αποκτήσει τον Μαουρίσιο που ήθελε να φύγει από τη Ζενίτ. Ο Βραζιλιάνος μέσος ήρθε στην Θεσσαλονίκη και με το “καλημέρα” έγινε βασικός. Πρόσθεσε στην ομάδα του εμπειρία και μεγάλη ποιότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι όσα χρόνια βρίσκεται στον ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δυο Κύπελλα. Σε όλες αυτές τις σεζόν ήταν βασικό στέλεχος για τους “ασπρόμαυρους”.

Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη για τον Βραζιλιάνο. Ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ και οι εμφανίσεις κατά την επιστροφή του δεν ήταν τόσο καλές. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται και η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη δεν είναι καθόλου σίγουρη. Αυτό σημαίνει ότι και ο ίδιος έχει στην άκρη του μυαλό του το ενδεχόμενο να αποχωρήσει για κάποια άλλη ομάδα.

Τον θέλει ξανά ο Λουτσέσκου

Ο Μαουρίσιο είναι ένας παίκτης με ποιότητα και εμπειρία στο παιχνίδι του. Το γεγονός ότι κυκλοφορεί ελεύθερος τον κάνει ελκυστική περίπτωση για πολλές ομάδες. Μια από αυτές είναι η ομάδα ενός παλιού γνώριμου για τον Βραζιλιάνο μέσο. Πρόκειται για την Αλ Χιλάλ στην οποία προπονητής είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τότε που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ πέρσι το καλοκαίρι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναζητά έναν παίκτη για το κέντρο και ο Βραζιλιάνος του ΠΑΟΚ συγκεντρώνει όλα τα “θέλω” του προπονητή. Όπως αναφέρουν οι Σαουδάραβες, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Αλ Χιλάλ, αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να ζήτησε την απόκτησή του.

Οι ιθύνοντες της Αλ Χιλάλ σκέφτονται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν κρούση στον Μαουρίσιο, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται και αποτελεί πιο εφικτή επιλογή για τους Σαουδάραβες. Τα ΜΜΕ από τη Σαουδική Αραβία αναφέρουν δε ότι ο Βραζιλιάνος χαφ βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Λουτσέσκου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει μεγάλο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, αλλά οι Σαουδάραβες δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν μερικά χρήματα παραπάνω για να εκπληρώσουν την επιθυμία του προπονητή τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments