Ελλάδα

Σημείωμα έπος σε ασανσέρ πολυκατοικίας: “Εσείς που σκούζετε στον 3ο την ώρα των δελτίων ειδήσεων…”

Σημείωμα έπος σε ασανσέρ πολυκατοικίας: “Εσείς που σκούζετε στον 3ο την ώρα των δελτίων ειδήσεων…”
Ακόμη ένα απίστευτο σημείωμα σε ασανσέρ που γίνεται viral.

Ακόμη ένα σημείωμα σε ασανσέρ πολυκατοικίας τείνει να γίνει viral μέσα σε λίγο χρόνο. Ένοικος πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία αγανάκτησε, όπως φαίνεται και από το χαρτάκι που κόλλησε στο ασανσέρ. Όπως φαίνεται και από τα γραφόμενα η ιστορία διαδραματίζεται αυτή την εποχή, της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα ο αγανακτισμένος ένοικος έγραψε: “Εσείς που σκούζετε κάθε απόγευμα στον τρίτο την ώρα των δελτίων ειδήσεων πάτε καμιά βόλτα. Τα περιοριστικά μέτρα έχουν αρθεί. Εκτός εάν σας “φτιάχνει” η ανακοίνωση των κρουσμάτων ή οι φασαρίες στην Αμερική. Έλεος και σκούζετε και χάλια”. Βέβαια, ο ένοικος δεν διευκρινίζει αν αυτοί που “σκούζουν” είναι κάποιο νεαρό ζευγάρι ή παντρεμένο.

Επίσης, ο αγανακτισμένος ένοικος δεν διευκρινίζει ποιο από τα δελτία ειδήσεων βλέπουν εκείνοι που “σκούζουν” βλέποντας τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό ή τις εξελίξεις στην Αμερική με τον Τράμπ. Επίσης το σημείωμα, το οποίο φαίνεται πως είναι γραμμένο στο χέρι βιαστικά, τα γράμματα δεν είναι καλλιγραφικά γεγονός που μαρτυρά ότι ο ένοικος πρέπει να είναι σίγουρα άνδρας, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και ο διαχειριστής ο οποίος να αναγκάστηκε αν βγάλει αυτό το σημείωμα ύστερα από τις παρατηρήσεις που του έκαναν άλλοι ένοικοι, οι οποίοι ενοχλούνται από τα “σκουξίματα” του 3ου ορόφου.

Βέβαια το σημείωμά του έγινε γρήγορα viral μαζί και με τα σχόλια άλλων ενοίκων. Οι δυο άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας έγραψε στον συγγραφέα του σημειώματος: “πες τα”. Ενώ ένας άλλος έγραψε “τυχερός” χαρακτηρίζοντας τον αγανακτισμένο ένοικο, ο οποίος έγραψε το σημείωμα. Το πιο αστείο στην περίπτωση του συγκεκριμένου είναι η ανάλυση στα πιθανά αιτία του λόγου ενοχλήσης.

Πάντως εάν κρίνουμε από την ειδησεογραφία πρέπει να είναι πρόσφατο. Αυτό που θα πρέπει να επισημανθεί είναι ότι σύμφωνα με το σημείωμα οι ένοικοι που “σκούζουν” κάνουν φασαρία το απόγευμα, άρα δεν τίθεται θέμα “κοινής ησυχίας” και για το λόγο αυτό οι “φωνακλάδες” ένοικοι, δεν χρειάζεται να ανησυχούν και ιδιαίτερα αφού το να καλέσουν την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας δεν μπορούν. Βέβαια θα πρέπει ο ένοικος που έγραψε το σημείωμα τώρα που θα γίνει και viral να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, όπως πιο δελτίο ειδήσεων παρακολουθούν στον 3ο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments