Video

Κρατερός Κατσούλης: Η Καραβάτου εξηγεί τι συμβαίνει με την υγεία του

Κρατερός Κατσούλης: Η Καραβάτου εξηγεί τι συμβαίνει με την υγεία του
Για ακόμα μία ημέρα ο Κρατερός Κατσούλης απουσίαζε από το τηλεοπτικό πλατό εξαιτίας προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα βρέθηκε εκτός του τηλεοπτικού πλατό ο Κρατερός Κατσούλης, εξαιτίας ενός προβλήματος που φέρεται να αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Συγκεκριμένα ο Κρατερός Κατσούλης για ακόμα ένα πρωινό για λόγους υγείας απουσίαζε από τη «Φωλιά των Κου Κου». Έτσι, η σύζυγός του και συμπαρουσιάστριά του, Κατερίνα Καραβάτου θέλησε από την έναρξη κιόλας της εκπομπής να κάνει κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με τον σύζυγό της και το τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία του.

Ο Κρατερός Κατσούλης απουσίαζε και την Παρασκευή από την πρωινή του εκπομπή

«Ο Κρατερός μας σήμερα δεν είναι εδώ, αλλά επειδή στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα, ξέρω ότι ενδιαφέρεστε πάρα πολύ, θέλω να σας πω με σίγουρες πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ότι είναι πολύ καλύτερα. Δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, όμως νομίζω πως από Δευτέρα θα τον έχουμε εδώ και θα είμαστε όλοι μαζί. Αυτά είναι τα πολύ χαρούμενα νέα», δήλωσε αρχικά η όμορφη παρουσιάστρια.

Και στη συνέχεια ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει πως είναι κάτι παροδικό και σύντομα όλα θα είναι καλά. «Μην ανησυχείτε, είναι κάτι που ξεπερνιέται. Γιατί ακούω διάφορα, όχι, είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται». Αντίθετα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ήταν ξανά κανονικά στο πάνελ, επιστρέφοντας στην κανονικότητα μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου του πατέρα.

Ο Κρατερός Κατσούλης γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1971. Ο Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός σε ηλικία 9 ετών όταν συμμετείχε στην παιδική τηλεταινία Τα μουστάκια του ηλίου στην κρατική τηλεόραση. Από το 1991 μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές δουλειές ως ηθοποιός. Από το 2014 μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει διάφορες ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές, μαζί με τη σύζυγο του και δημοσιογράφο Κατερίνα Καραβάτου, με μακροβιότερη από αυτές την πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» στο Star Channel από το 2017.

Το μήνυμα συμπαράστασης των «Κου Κου» στον Στέφανο Κωνσταντινίδη

Φανερά συγκινημένοι εμφανίστηκαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, στέλνοντας τα συλλυπητήριά τους στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για τον χαμό του πατέρα του το περασμένο Σάββατο.

«Είμαστε μια οικογένεια και σε αυτή την οικογένεια συμβαίνουν καθημερινά πολύ χαρούμενα πράγματα, όμως είμαστε όλοι μαζί κι όταν συμβαίνουν δυσάρεστα, όπως αυτό που συνέβη το σαββατοκύριακο… Ο Στέφανός μας δεν είναι εδώ γιατί προχθές έχασε τον αγαπημένο του μπαμπά», δήλωσε συγκινημένη η Κατερίνα. «Η σκέψη μας και η αγάπη μας είναι μαζί του κι εκφράζουμε όλοι τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση μας», συμπλήρωσε ο Κρατερός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments