Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Φήμες για άμεσο διαζύγιο με την Φενέρ

Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Φήμες για άμεσο διαζύγιο με την Φενέρ
Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Σύμφωνα με πληροφορίες ο έμπειρος γκάρντ θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την Φενερμπαχτσέ.

Τα προηγούμενα χρόνια η Φενερμπαχτσέ αποτελούσε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες στην Ευρώπη. Τα χρήματα που είχαν επενδύσει οι Τούρκοι ήταν πολλά και αυτό τους έδινε τη δυνατότητα να έχουν στον πάγκο τους τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο αυτό αλλάζει από την επόμενη χρονιά. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει τόσο μεγάλο μπάτζετ.

Οι φήμες λένε ότι αυτό οδήγησε τον Ομπράντοβιτς να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει. Η αποχώρηση του Σέρβου φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή καθώς αρκετοί παίκτες σκέφτονται να αποχωρήσουν. Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Σλούκας. Μάλιστα, ο Έλληνας γκαρντ είχε όρο στο συμβόλαιο ότι μπορεί να φύγει σε περίπτωση που ο “Ζοτς” δεν βρίσκεται στην ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο Σλούκας αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού.

Καλά νέα για τον Ολυμπιακό

Όπως όλα δείχνουν ο Σλούκας έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει και εκείνος από την Φενέρ φέτος το καλοκαίρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν θα αργήσει να έρθει. Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι σε ένα τιτίβισμά του μεταφέρει την πληροφορία ότι τόσο ο Έλληνας άσος, όσο και ο Τζίτζι Ντατόμε πρόκειται να φύγουν από την Φενέρμπαχτσέ.

Μάλιστα, ο Ιταλός γράφει ότι ο Ολυμπιακός περιμένει στη γωνία για τον διεθνή καλαθοσφαιριστή, ενώ για τον Ντατόμε αναφέρει ότι ο πιθανότερος προορισμός του είναι η Ολίμπια Μιλάνο. «Ο Τζίτζι Ντατόμε και ο Κώστας Σλούκας πρόκειται να αποδεσμευτούν από την Φενέρμπαχτσέ μέχρι την Τρίτη. Ολίμπια Μιλάνο και Ολυμπιακός τους περιμένουν», αναφέρει.

Θυμίζουμε ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι έντονο για τον παίκτη. Πριν από μερικές εβδομάδες υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τις δυο πλευρές να έχουν ήδη μιλήσει. Μάλιστα τα δημοσιεύματα είχαν πάει το πράγμα ένα βήμα παρακάτω μιλώντας για οριστική συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τον Ολυμπιακό. Οι φήμες είχαν διαψευστεί από τον μάνατζερ του παίκτη καθώς εκείνη την περίοδο δεν είχε γίνει ακόμα κουβέντα με την Φενέρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments