Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Σουάρες δυσανασχετεί με Σετιέν

Μπαρτσελόνα: Σουάρες δυσανασχετεί με Σετιέν
Μπαρτσελόνα: Με κριτική διάθεση μίλησε ο Σουάρες για τον Κίκε Σετιέν, εμφανώς απογοητευμένος από την ισοπαλία με τη Θέλτα.

Μετά την γκέλα της Μπαρτσελόνα ο 33χρονος φορ, Λουίς Σουάρες μίλησε με κριτική διάθεση για τον Κίκε Σετιέν, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για το κακό αποτέλεσμα της ομάδας, που παρά την προσπάθειά του δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Ήττες στα εκτός έδρας

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τις μόλις έξι νίκες σε 16 εκτός έδρας αναμετρήσεις, σύμφωνα με το in.gr, άφησε αιχμή για τον Κίκε Σετιέν και τους συνεργάτες του. Ίσως και για τον Ερνέστο Βαλβέρδε που ήταν μέχρι τον Γενάρη στο τιμόνι της ομάδας. «Νομίζω πως είναι αυτό κάτι που θα πρέπει να το αναλύσουν οι προπονητές. Εμείς είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε για το καλό της ομάδας εντός γηπέδου. Εκτός έδρας χάνουμε σημαντικούς πόντους που δεν συνηθίζαμε να χάνουμε άλλες σεζόν», σχολίασε ο Σουάρες.

Αήττητη η Θέλτα στην έδρα της από την Μπαρτσελόνα για τέταρτη φορά

Το “Μπαλαΐδος” ήταν αφιλόξενη έδρα για την Μπαρτσελόνα στις τέσσερις προηγούμενες επισκέψεις της εκεί για το πρωτάθλημα (3 νίκες η Θέλτα και 1 ισοπαλία) και το απόγευμα του Σαββάτου αποδείχτηκε πως η παράδοση δεν ήταν κάτι που μπορούσαν να ξεπεράσουν τόσο εύκολα οι μπλαουγκράνα.

Αν και προηγήθηκαν δύο φορές οι παίκτες του Κίκε Σετιέν με τα γκολ του Λουίς Σουάρες από ισάριθμες ασίστ του Λιονέλ Μέσι, οι Γαλιθιάνοι του Όσκαρ Γκαρθία απάντησαν δις με τους Σμόλοφ και Άσπας, με τον τελευταίο να πληγώνει την Μπαρτσελόνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 88′ και να της στερεί δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει με την Ρεάλ για τον τίτλο στην La Liga. Οι Καταλανοί θα πρέπει να περιμένουν πως θα τα πάει η Ρεάλ και να σπάσουν το κακό σερί στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments