Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τι ισχύει για Σα, Σούμπασιτς και Γκιγκιέβιτς

Ολυμπιακός: Τι ισχύει για Σα, Σούμπασιτς και Γκιγκιέβιτς
Ολυμπιακός: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία περί ενδιαφέροντος της Ατλέτικο για τον Ζοσέ Σα.

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για τον Ολυμπιακό την ώρα που νέο δημοσίευμα στην Ισπανία, αυτή τη φορά από την «ΑS» αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ζοσέ Σα.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Ζοσέ Σα

Σύμφωνα με το sdna, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία περί ενδιαφέροντος της Ατλέτικο για τον διεθνή γκολκίπερ του οποίου φαίνεται πως η παρουσία είναι σταθερή στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες. Ο Ζοσέ Πέδρο Μαλέιρο ντε Σα, γεννημένος στις 17 Ιανουαρίου 1993, είναι Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στη Σούπερ Λίγκα, για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο Σα εντάχθηκε στην Μαρίτιμο σε ηλικία 18 ετών. Στις 23 Ιανουαρίου 2013 έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Β-ομάδα, παίζοντας και τα 90 λεπτά στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ολιβεϊρένσε για την δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της Πορτογαλίας. Την ίδια χρονιά ο Σα προήχθη στην πρώτη ομάδα από τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς. Έπαιξε το πρώτο παιχνίδι του στην Πριμέιρα λίγκα στις 18 Αυγούστου στην εντός έδρα νίκη με αντίπαλο την Μπενφίκα και κράτησε την θέση του και στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Πόρτο που όμως η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 0 – 3.

Τι συμβαίνει με τον Ντάνιελ Σούμπασιτς;

Παράλληλα, οι Κροάτες διατηρούν στο προσκήνιο την περίπτωση του Ντάνιελ Σούμπασιτς για τον Ολυμπιακό, καθώς ο πολύπειρος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη Μονακό και στην Εθνική Κροατίας στη θέση του τερματοφύλακα, άρχισε την επαγγελματική του καριέρα το 2003 στην κροατική Ζαντάρ και το 2008 δόθηκε δανεικός στη Χάιντουκ Σπλιτ, της οποίας έγινε παίκτης το 2009. Με τη Χάιντουκ Σπλιτ κέρδισε ένα Κύπελλο Κροατίας. Από τον Ιανουάριο του 2012 παίζει στη Μονακό, με την οποία έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Γαλλίας. Στην Εθνική Κροατίας παίζει από το 2009 και έχει λάβει μέρος στα Μουντιάλ του 2014 και του 2018 και στα Euro του 2012 και του 2016.

Ενδιαφέρον και για τον Ράφαλ Γκιγκιέβιτς

Και τέλος, σύμφωνα με το sdna, ο πολωνικός Τύπος αποκαλύπτει ενδιαφέρον και για τον Ράφαλ Γκιγκιέβιτς, που μένει ελεύθερος από την Ουνιόν Βερολίνου, ενώ στο κόλπο βάζουν και τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments