Ελλάδα

Ψευτογιατρός: Εξαπάτησε συγγενή αρχηγού κόμματος – Του έταξε μέχρι και σπίτι

Ψευτογιατρός: Εξαπάτησε συγγενή αρχηγού κόμματος – Του έταξε μέχρι και σπίτι
Ψευτογιατρός: Οι αποκαλύψεις για τη δράση του γιατρού «μαϊμού» συνεχίζονται με τη λίστα των θυμάτων του να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Συγγενής αρχηγού πολιτικού κόμματος φαίνεται να είναι στη λίστα των θυμάτων του γιατρού «μαϊμού» αποσπώντας του χρήματα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, «βροχή» πέφτουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού. με έναν συγγενή αρχηγού πολιτικού κόμματος να είναι ακόμα ένα θύμα του απατεώνα που έπαιζε με τις ζωές των ανθρώπων, με μόνο σκοπό το κέρδος.

«Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι του φίλησα»

Θύμα του ψευτογιατρού, κουνιάδος αρχηγού πολιτικού κόμματος, έδωσε 98.000 ευρώ προκειμένου να… εξαλείψει το 82% της αναπηρίας του μετά από ατύχημα που είχε με αλεξίπτωτο πλαγιάς, ενώ του υποσχόταν πως θα τον κάνει να παίξει μπάλα. «Κάποια στιγμή βρήκα ένα νευροχειρουργό, τον Μάρτιο του 2018. Εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική».

«Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι του φίλησα, όταν μου είπε ότι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική, και μπορεί να με κάνει απολύτως καλά. Μην ανησυχείς θα σε κάνω να παίζεις μπάλα, μου έλεγε», δήλωσε χαρακτηριστικά το θύμα του απατεώνα το οποίο πείστηκε σε τέτοιο βαθμό από τον απατεώνα που του έταξε ένα σπίτι σε περίπτωση που γίνει καλά.

Συστηνόταν ως γιατρός του Χριστόδουλου

Ο ψευτογιατρός με τα βότανα είχε συστηθεί ακόμη και ως γιατρός του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Στην εκπομπή Live News ο γιος ενός θύματος του ψευτογιατρού περιέγραψε τι ζητούσε από ο κατηγορούμενος, για τη θεραπεία του πατέρα του.

«Μας πρότεινε μια θεραπεία με αποστάγματα με βότανα που μάζευε από το Άγιο Όρος μάς έλεγε, διατροφή, κάτι τσάγια. Έφερε κάτι σκευάσματα, 7-8 σκευάσματα. Εξήγησε στη μάνα μου πώς θα τα παίρνει ο πατέρας μου. Έφερε κάτι συνταγές για σούπες και χυμούς από καρότα, γενικά χυμούς από βιολογικά προϊόντα. Ο πατέρας μου παραπονιόταν, πείναγε, γιατί δεν έτρωγε, η δίαιτα ήταν εξαντλητική», ανέφερε ο γιος του 67χρονου.

Ζητούσε ακόμη και την τελευταία δόση από τα 50.000 ευρώ

Ο ψευτογιατρός που είχε συστηθεί ως γιατρός του Χριστόδουλου. σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο MEGA από τον γιο του 67Χρονου, ζητούσε ακόμη και την τελευταία δόση από τα 50.000 ευρώ τη στιγμή που ο άνθρωπος ψυχοραγούσε.

«Στο πρώτο ραντεβού μας είπε το πόσο κοστίζει. Μας είπε ότι μπορεί να χρειαστούμε από 1 έως 5 δόσεις. Στην αρχή μας είχε ζητήσει 11-12 χιλιάρικα. Τα δώσαμε με τη μία. Ο πατέρας μου πέθαινε, δηλαδή δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, και αυτός μου ζήταγε λεφτά για να αλλάξουμε την θεραπεία, να πάμε σε ένα πιο δραστικό μέτρο. Η οποία ήταν πιο ακριβή ας πούμε στο τέλος», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments