Πολιτική

Άσχημα τα νέα για τον Παύλο Πολάκη

Άσχημα τα νέα για τον Παύλο Πολάκη
Ο Παύλος Πολάκης έχασε μια δικαστική διαμάχη και θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Ο Παύλος Πολάκης είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του. Πολλές φορές του έχει ασκηθεί έντονη κρητική για το γεγονός ότι πολλές φορές παραφέρεται. Δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμα και όταν έχει δίκιο το χάνει με τη συμπεριφορά του. Το 2017 ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει κάποια σχόλια για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν είχε μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και είχε καταθέσει αγωγή. Μερικά χρόνια αργότερα Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έκρινε ένοχο τον Παύλο Πολάκη για το αδίκημα της προσβολής προσωπικότητας, κάνοντας δεκτή την αγωγή του βουλευτή Α Αθήνας ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων ο Πολάκης είχε χρησιμοποιήσει φρασεολογία όπως «συμπλεγματικό αμόρφωτο υποκείμενο», «ανάπηρη πνευματική μετριότητα», «παράσιτο και θεραπαινίδα του καναλάρχη», μεταξύ πολλών άλλων, αλλά και επιδοκιμασίες του πρώην υπουργού σε σχόλια όπως «φαλακρή πόρνη του ΣΚΑΪ», οδήγησαν τον δημοσιογράφο και νυν βουλευτή Νέας Δημοκρατίας στο να καταφύγει το 2017 στη Δικαιοσύνη.

Η αναφορά του Μπογδάνου για την υπόθεση

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο που έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε ότι ο Παύλος Πολάκης θα πρέπει να καταβάλει 7.000 χιλιάδες ευρώ. Ο ίδιος τόνισε ότι εκτός από τα δικαστικά έξοδα τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Ο κ. Μπογδάνος ανάρτησε το παρακάτω κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . «Η Ελληνική Δικαιοσύνη έκανε δεκτή αγωγή που κατέθεσα το 2017 εναντίον του Παύλου Πολάκη για προσβολή προσωπικότητας με τον ποινικολόγο-ήρεμη δύναμη, σύμβουλο ΔΣΑ και συναγωνιστή, Δημήτρη Χρ. Αναστασόπουλο. Οι επαναλαμβανόμενες, χυδαίες ύβρεις κόστισαν στον βουλευτή Χανίων ΣΥΡΙΖΑ € 7000, που, πλην εξόδων, θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου», ‬δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments