Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Οι σκέψεις για το μέλλον του

Αμρ Ουάρντα: Οι σκέψεις για το μέλλον του
Αμρ Ουάρντα: Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρουν μια λύση για τον Αιγύπτιο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Αμρ Ουάρντα πήρε και πάλι τον δρόμο του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος εξτρέμ ψάχνει τον καλό του εαυτό και το πέρασμα του από την Λάρισα μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένο. Ωστόσο δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη την τρομερή χρονιά που είχε κάνει με τη φανέλα του Ατρόμητου. Τότε ήταν που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Μια ευκαιρία που ο ίδιος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Πλέον βρίσκεται στο ίδιο σημείο που βρισκόταν πέρσι το καλοκαίρι.

Ουσιαστικά ο παίκτης έχει τελειώσει από την ΑΕΛ και δεν υπάρχει πιθανότητα για περαιτέρω συνεργασία. Ο Ουάρντα θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ τις επόμενες ημέρες. Θα ξεκινήσει τις ατομικές προπονήσεις και θα πρέπει να μιλήσει με την ομάδα για την επόμενη μέρα.Ο Αιγύπτιος ανήκει στην κατηγορία παικτών που είχαν δοθεί δανεικοί, έχουν ακόμα συμβόλαιο και η ομάδα που τους έχει δεν προτίθεται να προχωρήσει στην αγορά τους.

Όλα ανοιχτά για Ουάρντα

Το θέμα με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή και το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει μέσα στο προσεχές διάστημα χωρίς να αποκλείεται και η παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας. Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ ανανέωσε το συμβόλαιο του Ουάρντα για ένα χρόνο και στη συνέχεια τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στη Λάρισα.

Θυμίζουμε ότι ο Ουάρντα ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015με ελεύθερη μεταγραφή στον Παναιτωλικό. Η απόδοσή του στη Super League, ως αριστερός εξτρέμ αλλά και οργανωτής του παιχνιδιού,προκάλεσαν το ενδιαφέρον συλλόγων της ιταλικής Σέριε Α, η συμμετοχή στην οποία αποτελεί για τον ίδιο ένα μακροχρόνιο στόχο της καριέρας του. Τελικά και κατόπιν 39 αγώνων πρωταθλήματος (9 γκολ και 2 ασίστ) σε θητεία 1½ χρόνου στον Παναιτωλικό, αποκτήθηκε για τα επόμενα 3½ από τον ΠΑΟΚ, με μεταγραφικό κόστος της τάξης των 350 χιλιάδων ευρώ και αμοιβή πρώτου έτους 250 χιλιάδες περίπου.  Λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ πανηγύρισε και τον πρώτο τίτλο στην ομάδα του, καθώς ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στον τελικό του κυπέλλου της ΑΕΚ με σκορ 2-1 στον Βόλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments