Αθλητισμός

Σλούκας Φενέρμπαχτσε: Το τρελό σενάριο Τούρκου ρεπόρτερ

Σλούκας Φενέρμπαχτσε: Το τρελό σενάριο Τούρκου ρεπόρτερ
Σλούκας Φενέρμπαχτσε: Γνωστός ρεπόρτερ της ομάδας υποστηρίζει πως οι πιθανότητες παραμονής του Κώστα Σλούκα είναι ίδιες με τις πιθανότητες αποχώρησής του.

«Καυτό» αθλητικό θέμα είναι η παραμονή του Έλληνα διεθνή καλαθοσφαιριστή Κώστα Σλούκα ο οποίος όμως, φαίνεται πως θέλει να φύγει από τη Φενέρμπαχτσε.

Και τα δημοσιεύματα για το αν και πότε θα φύγει είναι πολλά. Μάλιστα, σύμφωνα με το sdna, γνωστός ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κώστα Σλούκα και μέσω ενός… τρελού σεναρίου τόνισε πως οι πιθανότητες παραμονής – αποχώρησής του από την τουρκική ομάδα είναι απόλυτα μοιρασμένες.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, ο Σλούκας μπορεί να φύγει, μπορεί και να μην φύγει

Ο λόγος για τον Τούρκο ρεπόρτερ της Φενέρ, Σερτσάν Χαμζάογλου, ο οποίος έκανε μια… τρελή πρόβλεψη και τόνισε πως στην περίπτωση του Σλούκα οι πιθανότητες παραμονής – αποχώρησής του είναι απόλυτα ίδιες, δηλαδή 50 – 50. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του έχοντας στην κορυφή των «θέλω» του τον Έλληνα γκαρντ, όμως ο «Σλου» δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Τούρκους και το επόμενο διάστημα θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Φενέρ και τον Γκεραρντίνι.

Επίσης, ο Χαμζάογλου ανέφερε πως ο 30χρονος παίκτης μπορεί να συνεχίσει στη γειτονική χώρα, σε περίπτωση που τα βρει με τη διοίκηση της ομάδας στους νέους όρους που θα του προταθούν. Τονίζεται σύμφωνα με το sdna, πως η Φενέρμπαχτσε μπαίνει σε νέα εποχή, χωρίς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της. Το μπάτζετ της ομάδας θα πέσει, όμως οι Τούρκοι κάνουν προσπάθεια να διατηρήσουν ένα ανταγωνιστικό προφίλ.

Το μεγάλο θέμα στην ομάδα αφορά στους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο 

Για αυτόν τον λόγο η Φενέρ κράτησε στην Πόλη τον Ιταλό GM της, Μαουρίσιο Γκεραρντίνι και… φουλάρει για να πείσει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να πάει στην Τουρκία, ενώ ο Ντατόμε είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν. Για την ακρίβεια, ο ρεπόρτερ ανέφερε πως μόνο αν υπάρξει κάποια μεγάλη έκπληξη θα συνεχίσει ο Ιταλός πάουερ φόργουορντ στην «Ulker Sports Arena».

Έτσι, από εκεί και πέρα, φυσικά, το μεγάλο θέμα στην ομάδα αφορά στους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν και έχουν υψηλές απολαβές όπως είναι ο Κώστας Σλούκας, ο Νάντο ντε Κολό, ο Γιαν Βέσελι και ο Τζίτζι Ντατόμε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments