Τεχνολογία

Square Enix: Έρχονται νέα παιχνίδια τους επόμενους μήνες

Square Enix: Έρχονται νέα παιχνίδια τους επόμενους μήνες
Square Enix: Καλοκαίρι γεμάτο δράση θα είναι το φετινό αφού η Square Enix αναμένεται να ανακοινώσει αρκετά νέα παιχνίδια μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου.

Έρχονται αποκαλύψεις από την Square Enix. Σύμφωνα με το Gematsu, η εταιρία ξεκαθάρισε στους μετόχους της πως σκοπεύει να παρουσιάσει αρκετά νέα παιχνίδια μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου. Τα αρχικά σχέδια έκαναν λόγο για ένα ψηφιακό event που θα αντικαθιστούσε την παραδοσιακή συνέντευξη Τύπου που είχε στα πλάνα της η εταιρία για την E3, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια δεν ήταν ακόμα έτοιμα για να τα δει το ευρύ κοινό. Έτσι, οι ανακοινώσεις θα γίνουν ξεχωριστά.

Συγκεκριμένα, η εταιρία δήλωσε:

“Κανονικά θα ανακοινώναμε τα νέα μας παιχνίδια στην E3. Είχαμε προγραμματίσει μια συνέντευξη Τύπου ως ένα event-αντικαταστάτη, αλλά δεν μπορούσαμε να το κάνουμε πραγματικότητα, δεδομένου ότι τα παιχνίδια δεν ήταν έτοιμα. Θα ανακοινώσουμε νέους τίτλους αυτόνομα, στο σωστό timing. Αρκετοί θα κάνουν το ντεμπούτο τους μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου”.

Υπενθυμίζεται, πως η αρχή έχει ήδη γίνει για την Square Enix, αφού τις προηγούμενες ημέρες, η εταιρία αποκάλυψε το Kingdom Hearts: Melody of Memory. Πρόκειται για ένα εναλλακτικό rhythm-action παιχνίδι που αναμένεται αργότερα μέσα στο 2020. Το game θα έρθει σε PS4, Xbox One και Switch.  Στο trailer βλέπουμε τους χαρακτήρες εν δράσει και από ό,τι φαίνεται το παιχνίδι θυμίζει αρκετά το “Final Fantasy Theatrhythm”.

Συγκεκριμένα, το trailer δείχνει τους: Σόρα, Ντόναλντ, Γκούφυ, Ηρακλή Αλαντίν αλλά και άλλους αγαπημένους χαρακτήρες του franchise. H εταιρεία επίσης μοιράστηκε με τους φανς ένα ακόμη trailer στο οποίο φαίνεται το νέο παιχνίδι για τα κινητά με τίτλο Dark Road, το soundtrack του Kingdom Hearts 3 και νέα Second Memory figures. Το trailer επίσης έριξε μία ματιά σε αυτό που η Square Enix ονομάζει Δεύτερη Φάση του Kingdom Hearts, η οποία περιλαμβάνει τα “Kingdom Hearts 3: Re:Mind”, “Kingdom Hearts Dark Road”, και “Kingdom Hearts: Melody of Memory”. Υπήρχαν βέβαια και δύο κενές θέσεις οι οποίες σημαίνουν είτε κάποια νέα προσθήκη είτε πιθανή κυκλοφορία στο Switch ή στην επόμενη γενιά κονσολών.

Λίγα λόγια για την Square Enix:

Η Square Enix Holdings Co., είναι ιαπωνική εταιρία ανάπτυξης, έκδοσης και διανομής βιντεοπαιχνιδιών, γνωστότερη για franchises παιχνιδιών ρόλων, περιλαμβανομένων των Final Fantasy, Dragon Quest και Kingdom Hearts. Έχει τις βάσεις της στο Shinjuku Eastside Square Building του Σιντζούκου, στο Τόκιο. Η Square Enix είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης των εταιριών Square και Enix. Η συγχώνευση αυτή έγινε τη 1 Απριλίου του 2003, με την Enix ως την επιζούσα εταιρεία. Κάθε μία των κοινών μετοχών της Square ανταλλάχθηκε για 0.85 μετοχές των κοινών μετοχών της Enix. Εκείνη τη στιγμή, το προσωπικό της Square Enix αποτελούνταν κατά 80% από πρώην υπαλλήλους της Square Co. Ως μέρος της συγχώνευσης, ο πρώην πρόεδρος της Square, Γιότσι Γουάντα, ορίστηκε ως πρόεδρος της νέας εταιρίας, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Enix, Κέιτζι Χόντα, έγινε αντιπρόεδρος. Ο ιδρυτής της Enix, Γιασουχίρο Φουκουσίμα, εργάζεται ως επίτιμος πρόεδρος και μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments