Video

Θερόν Σιγκάλ: Δεν είναι πολύ καλός με τις γυναίκες

Θερόν Σιγκάλ: Δεν είναι πολύ καλός με τις γυναίκες
Θερόν Σιγκάλ: Σε συνέντευξή της έκανε κάποιες δηλώσεις για τον ηθοποιό που ξάφνιασαν τους πάντες.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η πρόσφατη συνέντευξη της Σαρλίζ Θερόν κατά τη διάρκεια της οποίας έκανε μερικές αναφορές στον γνωστό ηθοποιό Στίβεν Σιγκάλ.

Για την ακρίβεια το περιστατικό σημειώθηκε όταν σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της σε ταινίες δράσης με απαιτητικές σκηνές, η γοητευτικής ηθοποιός απάντησε ότι παρακολουθούσε βιντεάκια του Σιγκάλ στο YouTube να παλεύει κατά τη διάρκεια τουρνουά Aikido ανά τον κόσμο και δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου με ό,τι είδε.

«Αυτό που κάνει, είναι γελοίο, δεν είναι πολύ καλός με τις γυναίκες και άντε γ@@σου!»

H Σαρλίζ Θερόν λοιπόν, σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Howard Stern έκανε κάποιες δηλώσεις για τον ηθοποιό που ξάφνιασαν τους πάντες. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο βετεράνος ηθοποιός ταινιών δράσης δεν είναι όπως είπε, ιδιαίτερα καλός με τις γυναίκες. Μάλιστα, καταφέρθηκε εναντίον του με διάφορους χαρακτηρισμούς, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «ξεσκεπάσει» τον απαράδεκτο για εκείνη χαρακτήρα του.

«Τη νύχτα βλέπω στο διαδίκτυο ανθρώπους να παλεύουν και πάντα πέφτεις πάνω στο παράξενο βίντεο του Σιγκάλ να… αγωνίζεται στην Ιαπωνία, αλλά δεν το κάνει όντως. Είναι απλώς απίστευτα υπέρβαρος και σπρώχνει κόσμο. Είναι υπέρβαρος και μετά βίας μπορεί να παλέψει. Ψάξε το, είναι γελοίο. Τους σπρώχνει στο πρόσωπο. Είναι εντελώς στημένο. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω άσχημα για εκείνον γιατί δεν είναι πολύ καλός με τις γυναίκες, οπότε άντε γ@@σου!», ανέφερε με οργή.

«Ξεκούμπωσε το δερμάτινο παντελόνι του»

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια γνωστή προσωπικότητα κινείται εναντίον του αφού ο ηθοποιός που είναι πάνω από 65 ετών, έχει αντιμετωπίσει επανειλημμένα στο παρελθόν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση από διάσημες γυναίκες. Σε αυτές συγκαταλέγεται και η σύντροφος της Ellen DeGeneres, Πόρσια ντε Ρόσι, με την οποία είχε συνεργαστεί η Θερόν σε μια επιτυχημένη σειρά.

«Η τελική μου οντισιόν για μια ταινία του Στίβεν Σιγκάλ πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του. Μου είπε πόσο σημαντικό ήταν να έχω χημεία εκτός οθόνης καθώς με έβαλε να καθίσω και ξεκούμπωσε το δερμάτινο παντελόνι του», είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια η Πόρσια ντε Ρόσι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments