Video

Ζέτα Δούκα: Εξομολογείται πώς αποφάσισε να γίνει μάνα στα 41 της

Ζέτα Δούκα: Εξομολογείται πώς αποφάσισε να γίνει μάνα στα 41 της
Ζέτα Δούκα: Για τη μητρότητα μίλησε η εντυπωσιακή και ταλαντούχα ηθοποιός στη Νάντια Κοντογεώργη και την εκπομπή «φλΕΡΤ».

Καλεσμένη στην εκπομπή «Φλερτ» βρέθηκε η Ζέτα Δούκα πριν από λίγες ημέρες και παραχώρησε στη Νάντια Κοντογεώργη μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να γίνει μητέρα: «Έως τα 40 μου έλεγα πως δεν θα γίνω μητέρα, πως δε θέλω παιδί, πως άλλοι άνθρωποι είναι γεννημένοι για να γίνουν γονείς και ότι εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς, δεν ήθελα να πάρω την ευθύνη».

Λατρεύει που είναι μαμά

«Και μία ωραία πρωία, αφού τα πάτησα τα 40, μη σου πω και τα 41, μου ήρθε κατακούτελα. Κάπως το σύστημά μου άρχισε κι έβλεπα μωρά. Λες κι ήθελα να τα πάρω όλα στο σπίτι μου και να τα μεγαλώσω. Και εγώ είχα ξαφνιαστεί. Κάπως έτσι είναι. Νομίζω ότι οι γυναίκες αποφασίζουμε πότε θα γίνουμε μητέρες και όταν σε αυτόν τον δρόμο και σε αυτήν την απόφαση, ακριβώς τη στιγμή που τη νιώθουμε αυτή την ανάγκη, βρεθεί και ένας άνθρωπος που μπορεί να σε εμπνεύσει περισσότερο, τότε γίνεται».

Θυμίζουμε πως πριν από τέσσερα χρόνια περίπου, το 2016 δηλαδή, στον έβδομο ουρανό πέταξε η Ζέτα Δούκα αφού με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μια πανέμορφη και υιγέστατη κορούλα. Οι τρισευτυχισμένοι γονείς, που και για τους δυο είναι το πρώτο τους παιδί, δεν γνώριζαν το φύλο του μωρού τους μέχρι τη στιγμή που γεννήθηκε, στις 23:00 σε γνωστό μαιευτήριο.

«Ήταν συνειδητή επιλογή να κάνουμε παιδί»

Και αυτό που ζει ως μητέρα, είναι κάτι που απολαμβάνει, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, ενώ είναι φανερό και από τις σχετικές τρυφερές αναρτήσεις που κάνει συχνά πυκνά στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Είμαι 40 χρονών και πρέπει να δω τι θα κάνω…Δεν ήθελα να πω ότι το εγκαταλείπω αν δεν το προσπαθήσω φυσιολογικά», είχε δηλώσει σχετικώς σε παλαιότερη συνέντευξή της σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

«Ήταν συνειδητή επιλογή να κάνουμε παιδί. Το πρότεινα εγώ γιατί ο Μιχάλης έχει χρόνο να σκεφτεί για το πότε θα γίνει πατέρας. Είναι μικρότερος σε ηλικία από εμένα. Είναι 34 ετών. Αυτό που σκέφτεται είναι πρώτα πώς θα φτιάξει την επαγγελματική του ζωή. Σαν πατέρας νομίζω ότι θα είναι καταπληκτικός. Εγώ ήμουν πολύ αρνητική στο να γίνω μητέρα. Μέχρι και πριν από έναν χρόνο. Και ακόμα σκέφτομαι την τεράστια ευθύνη που έχεις φέρνοντας στον κόσμο ένα παιδί», είχε εκφράσει πριν από ορισμένα χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments