Αθλητισμός

Βασίλης Σπανούλης: Η παραδοχή του «Kill Bill» για την παρουσία του στο NBA

Βασίλης Σπανούλης: Η παραδοχή του «Kill Bill» για την παρουσία του στο NBA
Βασίλης Σπανούλης: Οι μεγάλοι παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν ότι σε κάποιο σημείο της καριέρας τους δεν ήταν στο top επίπεδο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι ένας από αυτούς. Τι αποκάλυψε για την ΑΕΛ του '80.

H Cosmote TV έχει ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα σειρά επεισοδίων με το όνομα «2004 δευτερόλεπτα» όπου οι πρωταγωνιστές του Euro 2004 μιλούν με άλλους σπουδαίους αθλητές σε ένα όμορφο «πάντρεμα» που βγάζει και ειδήσεις.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνάντησε τον Αντώνη Νικοπολίδη για χάρη της συγκεκριμένης εκπομπής της Cosmote TV και του μίλησε για τη χρονιά (2006-07) που βρέθηκε στο ΝΒΑ και τους Χιούστον Ρόκετς.

Ο «Kill Bill» είπε χαρακτηριστικά: «Το σκέφτομαι πάρα πολλές φορές, σκέφτομαι πως αν έμενα εκεί, θα ήταν άλλη η ζωή μου. Σίγουρα, πάντως, δεν θα γνώριζα τη γυναίκα μου και δεν θα έκανα αυτή την οικογένεια! Οπότε, έχει και τα καλά του. Από την άλλη, ίσως και το πείσμα μου, άμα το διαβάσεις ανάποδα, με έκανε να γυρίσω πίσω. Ήταν κάτι που το απομυθοποίησα. Ήθελα να αποδείξω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους, ότι ήταν μια κακή παρένθεση όλο αυτό. Πιστεύω ότι, κυρίως στην Αμερική, είναι τελείως διαφορετική η οργάνωση, είναι business.

Παίζει μεγάλο ρόλο το timing. Να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Επειδή είχα μεγάλη όρεξη να πάω και να παίξω εκεί, δεν τα ζύγισα καλά. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα πήγαινα, αλλά θα τα ζύγιζα καλύτερα».

Στιγμιότυπα του Βασίλη Σπανούλη στο ΝΒΑ

Στη συνέχεια ο Αντώνης Νικοπολίδης χαρακτήρισε τον «Kill Bill» ως «παιδί του κάμπου», κάτι που ο Σπανούλης προφανώς δέχθηκε με χαμόγελο. Ο θρυλικός τερματοφύλακας ρώτησε, με περίσσιο δημοσιογραφικό ένστικτο, πως ο Βασίλης δεν έπαιξε ποδόσφαιρο, ενώ είχε γεννηθεί το 1982 με την τρομερή και φοβερή ΑΕΛ της εποχής να παίρνει το πρωτάθλημα το 1988.

Ο Σπανούλης είπε ότι ήταν μέσα στο Αλκαζάρ όταν η Λάρισα πανηγύρισε το πρωτάθλημα, είχε τη φανέλα του Βασίλη Καραπιάλη (όπως έχει ξαναδηλώσει), ενώ ο αδερφός του αυτή του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα. «Μας έπαιρνε ο πατέρας μου και πηγαίναμε συνέχεια στο γήπεδο», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο Σπανούλης εξομολογήθηκε στον Νικοπολίδη ότι επειδή ο γονιός μπορούσε να βάλει μόνο ένα παιδί μέσα στο γήπεδο, έβρισκαν κάποιον «πατέρα» έξω από το γήπεδο για να βάλει τον άλλο αδερφό στη «ζούλα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Δείτε το βίντεο με τους δύο θρύλους του ελληνικού αθλητισμού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments