Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επίσημα στο λιμάνι ο Χασάν Μάρτιν

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επίσημα στο λιμάνι ο Χασάν Μάρτιν
Ολυμπιακός μεταγραφές: Στους «ερυθρόλευκους» και επίσημα ο Χασάν Μάρτιν, ένας παίκτης - κλώνος του Κάιλ Χάινς.

Το ξέραμε εδώ και καιρό, αλλά σήμερα επισημοποιήθηκε. Ο Χασάν Μάρτιν από σήμερα Τρίτη είναι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ. Μάρτιν και Ολυμπιακός είχαν συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό και έμενε απλά το τυπικό σκέλος για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Αμερικανού.

Ο 25χρονος σέντερ (2.01μ.) αγωνίστηκε την περίοδο που τελείωσε στην Μπουντούτσνοστ. Ο Μάρτιν είχε «δυνατά» νούμερα στο Eurocup με 13.6 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1.8 κλεψίματα και 1.7 κοψίματα κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι. Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν έναν ακόμα λόγο να χαίρονται αφού θυμίζει αρκετά τον Κάιλ Χάινς, με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών να ευελπιστούν ότι ο Μάρτιν θα έχει την ίδια επιτυχημένη καριέρα με τον αγαπημένο small sized σέντερ που έγραψε ιστορία με τους «ερυθρόλευκους» και τώρα βρίσκεται στην Αρμάνι Μιλάνο, μετά τα χρόνια που πέρασε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Χασάν Μάρτιν. Ο Αμερικανός σέντερ υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Το who is whο

Γεννήθηκε: 22/11/1995 (Staten Island, New York)

Υπηκοότητα: Αμερικανός

Ύψος: 2.01μ.

Θέση: Center

Προηγούμενες ομάδες: Ryukyu Golden Kings Okinawa (2017–2018), Bayreuth (2018), Budućnost (2019–2020)

Οι περσινοί αριθμοί του: Στο Eurocup σε 9 αγώνες είχε μέσο όρο 13.6 πόντους (56% βολές, 67.5% δίποντα), 8 ριμπάουντ, 1.8 κλεψίματα και 1.7 κοψίματα. Στην ΑΒΑ League σε 20 αγώνες είχε μέσο όρο 10.5 πόντους (55.7 βολές, 67.2 δίποντα) και 5.6 ριμπάουντ».

Το βίντεο με το οποίο καλωσόρισε ο Ολυμπιακός τον νέο παίκτη του

Είχαμε και αποχωρήσεις

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα ότι αποχωρούν από την ομάδα οι Ουέιντ Μπόλντγουιν, Μπράντον Πολ, Ντουάιτ Μπάικς και Ίθαν Χαπ. Όπως αναμενόταν, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν το τέλος στη συνεργασία τους με τους τρεις πρώτους, ενώ ελεύθερος έμεινε και ο Ίθαν Χαπ, που πέρασε τη σεζόν ως δανεικός στην Ιταλία με τη φανέλα της Κρεμόνα.

Οι Πειραιώτες έκαναν χρήση της σχετικής επιλογής (option), που υπήρχε στα συμβόλαια των τεσσάρων Αμερικανών και τους επέτρεψε να ενταχθούν στην αγορά ως ελεύθεροι για να ψάξουν την επόμενη μπασκετική στέγη τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments