Αθλητισμός

Παναθηναϊκός διοικητικά: «Έρχεται» συνάντηση Αλβέρτη – Διαμαντίδη με τους οργανωμένους

Παναθηναϊκός διοικητικά: «Έρχεται» συνάντηση Αλβέρτη – Διαμαντίδη με τους οργανωμένους
Παναθηναϊκός διοικητικά: Σύμφωνα με δημοσίευμα, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα σε Αλβέρτη - Διαμαντίδη και τους οργανωμένους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Να καθορίσουν το κλίμα από την αρχή όσον αφορά τη σχέση των νέων διοικητικών ηγετών του Παναθηναϊκού και των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, θα επιδιώξουν οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η αποστασιοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα φέρει στο προσκήνιο προβλήματα και πάνω από όλα δυσκολίες στο οικονομικό κομμάτι χωρίς έναν γερό επενδυτή από πίσω από την ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του σάιτ «Όλα Πράσινα», η νέα διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει δρομολογήσει συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών έτσι ώστε οι όποιες προσωπικές διαφορές μπορεί να υπάρχουν να μείνουν μακριά από την ομάδα.

Συγκεκριμένα, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης, δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν όσοι λίγοι και μίλησαν στην καρδιά κάθε οπαδού, θέλουν να επαναφέρουν τους οργανωμένους οπαδούς στο γήπεδο, όταν με το καλό ανοίξει τις θύρες του. Ακόμη, θέμα προς συζήτηση θα είναι η γενικότερη στήριξη της «Θύρας 13» στις μεγάλες δυσκολίες που θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός, υψώνοντας ασπίδα προστασίας στις «φουρτούνες» που θα έρθουν.

Η κίνηση αυτή πρόκειται να γίνει στο πλαίσιο της γενικότερης συσπείρωσης που φέρονται να επιθυμούν οι νέοι διοικούντες της ΚΑΕ, αλλά και της επιθυμίας τους να κλείσουν ένα προς ένα όλα τα «καυτά» ζητήματα που ενδεχομένως να είχαν αρνητικό αντίκτυπο στη φετινή προσπάθεια. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, άλλωστε, σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της Κυριακής (28/6) αποκαλύφθηκε η επικοινωνία της νέας διοικητικής πυραμίδας με υψηλόβαθμα στελέχη της Euroleague, ούτως ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Τι «παίζει» με τις μεταγραφές;

Οι «πράσινοι» έχουν εντατικοποιήσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις, καθώς θέλουν να προχωρήσουν γρήγορα στην υλοποίηση των σχεδίων τους προκειμένου να μην χαθούν άλλοι στόχοι μετά τον Λάντρι Νόκο που έκλεισε στον Ερυθρό Αστέρα. Ένας από τους παίκτες λοιπόν που επιθυμούν οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» να κάνουν κάτοικο ΟΑΚΑ είναι ο Γκρεγκ Γουίτινγκτον.

Ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Αμερικανό έτσι ώστε να καλύψουν το κενό του ΝτεΣόν Τόμας, ο οποίος οδεύει προς την Μπασκόνια. Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ έχει μια πολύ καλή πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο παρακολουθείται και από άλλες ομάδες με τελευταία τη Φενέρμπαχτσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments