Ειδήσεις

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [30/06/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [30/06/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [30/06/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [30/06/20].

Κριός

Αν απόψε βγείτε το πρώτο ραντεβού με το νέο σας φλερτ, να ξέρετε ότι τα πράγματα θα είναι πολύ παθιασμένα ανάμεσά σας… Και όχι απαραίτητα με την ερωτική έννοια. Αφορά περισσότερο τα θέματα συζήτησης με τα οποία θα καταπιαστείτε. Μην αφήσετε τις προσωπικές σας απόψεις και προκαταλήψεις να χαλάσουν μια δυνητικά υπέροχη σχέση.

Ταύρος

Κάτι που σε εσάς φαίνεται πολύ αστείο σήμερα, ο/η σύντροφός σας απλά δεν το αντιλαμβάνεται. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό προκαλεί μια κατάσταση στην οποία δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο από το να γελάσετε. Εάν αυτό είναι εις βάρος ενός αγαπημένου προσώπου, τότε ίσως χρειαστεί να του εξηγήσετε ακριβώς τον λόγο της αντίδρασής σας.

Δίδυμοι

Η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε μια σχέση που αντιμετωπίζει δυσκολίες, με μια νέα οπτική. Εάν αισθανόσασταν δυσαρεστημένοι από τα πρόσφατα γεγονότα, χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να τα δείτε όλα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Χρησιμοποιήστε το χιούμορ σας.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε λέξεις, για να διορθώσετε κάποιες παρεξηγήσεις στη σχέση σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε ειλικρινείς στην επικοινωνία σας.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό κάνει τις συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα ιδιαίτερα απολαυστικές. Η διάθεσή σας θα είναι ευχάριστη και κοινωνική. Σε αυτό το πλαίσιο θα μπορείτε να διακωμωδήσετε τα πάντα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να επικεντρωθείτε τόσο στα αστεία και τα ανέκδοτα, που να μην κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με κανέναν.

Παρθένος

Δεν χρειάζεται να καταφύγετε στο κρασί ή τη σαμπάνια για να νιώσετε ευφορία σήμερα. Εάν τύχει και βρεθείτε σε μια μικρή συγκέντρωση, θα διαπιστώσετε ότι η καλή διάθεση είναι μεταδοτική και όλοι κρέμονται από τα χείλη σας. Ακόμη και ένα ξεχωριστό πρόσωπο που θα θελήσει να σας γνωρίσει καλύτερα.

Ζυγός

Σήμερα αισθάνεστε την επιθυμία να πείτε κάποια πράγματα στον/στην αγαπημένο/η σας, αλλά δεν ξέρετε αν θα προχωρήσετε ή όχι. Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι έντονη αυτή τη στιγμή και ορισμένα θέματα έχουν φτάσει σε κρίσιμο σημείο. Εάν μπορείτε να μιλήσετε χωρίς να χάσετε την ψυχραιμία σας, προχωρήστε. Διαφορετικά, θα ήταν καλύτερα να περιμένετε.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό σας επιτρέπει να καταλάβετε γιατί δημιουργείτε υποσυνείδητα προβλήματα σε μια συγκεκριμένη σχέση. Μπορεί να είχατε κάποιες προσδοκίες στην αρχή που δεν έχουν εκπληρωθεί και να αισθάνεστε ματαίωση. Καλό θα ήταν να το συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας και να ζητήσετε την άποψή του/της.

Τοξότης

Σήμερα βρίσκεστε σε έντονη συναισθηματική κατάσταση. Αν έχετε προγραμματίσει κάποιο πρώτο ραντεβού, προσέξτε μην παρασυρθείτε. Το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι εσείς οι δύο θα μπορούσατε να προχωρήσετε καλά… Είτε να διαπιστώσετε ότι παρά την αρχική έλξη, υπάρχουν αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Η ενέργεια της σημερινής μέρας μπορεί να σας ωθήσει να πείτε στο ταίρι σας κάτι που θα το πληγώσει. Είτε ήταν σκόπιμο είτε όχι, ίσως θα ήταν καλύτερα να μάθετε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους αισθάνθηκε έτσι παρά να κρατάτε μούτρα ο ένας στον άλλον. Δείξτε ειλικρίνεια και όλα μπορούν να διορθωθούν.

Υδροχόος

Μπορείτε αν θέλετε να χτίσετε ακόμη υψηλότερα τείχη γύρω σας. Το καλύτερο όμως θα ήταν να καταλάβετε ότι κάτι τέτοιο δεν βοηθά καθόλου στην οικοδόμηση της καλής επικοινωνίας στην σχέση σας. Στο πνεύμα της πραγματικής αγάπης, αφήστε τις πικρίες του παρελθόντος στην άκρη και εστιάστε στη δημιουργία στέρεων βάσεων ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα δυσκολευτείτε να φτάσετε σε συμφωνία με το ταίρι σας. Έχετε διαφορετικές απόψεις για το τι θα ήταν καλό για εσάς – και αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να συμφωνήσετε. Αν σταματήσετε να θέλετε να έχετε δίκιο και ενδιαφερθείτε για την πρόοδο της σχέση σας και οι δύο, θα κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments