Αθλητισμός

Ομάρ Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Γαλατά και η εγκυμοσύνη της συζύγου του

Ομάρ Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Γαλατά και η εγκυμοσύνη της συζύγου του
Ομάρ Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι δίνουν πολλά λεφτά στον διεθνή Νορβηγό των Πειραιωτών, όμως, δεν είναι σίγουρο ότι θα τον αποκτήσουν ό, τι κι αν λένε στη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σουλεϊμάν Ροντόπ, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ήρθε σε συμφωνία με την Γαλατασαράι για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα. Μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, με ένα πράγμα να είναι σίγουρο.

Για τον Ομάρ υπάρχει, όντως, το πολύ σοβαρό ενδιαφέρον της Γαλατά, η οποία σύμφωνα με τους Τούρκους, φέρεται να του προσφέρει κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο Ολυμπιακός δεν φτάνει καν σε αυτό το ποσό και προσφέρει μάξιμουμ 700 χιλιάδες ευρώ.

Ο ρόλος της εγκυμοσύνης της συζύγου του παίκτη

Από την άλλη όμως ο Ελαμπντελαουί δεν δείχνει διατεθειμένος να πει το «ναι» στη Γαλατά. Όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ», οι πληροφορίες τον θέλουν να περιμένει τον Ολυμπιακό, αφού πολύ σημαντική παράμετρος είναι πως και η σύζυγός του είναι έγκυος και θέλει να αποφύγει τις μετακινήσεις. Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι στο συμβόλαιο του Ομάρ υπάρχει ένας όρος που δίνει στον Ολυμπιακό τον τελευταίο λόγο και αυτό ίσως παίξει τον ρόλο του. Όπως και να έχει το πράγμα, ο Ομάρ θα πάρει ένα δυνατό συμβόλαιο είτε στην Ελλάδα, είτε στην Τουρκία.

Ο Νορβηγός μπακ φέτος έχει 21 συμμετοχές και 1 γκολ με τους «ερυθρόλευκους», ενώ να σημειώσουμε ότι είναι μόλις 28 ετών, αν και βρίσκεται πολλά χρόνια στο top επίπεδο. Με την Εθνική Νορβηγίας έχει φτάσει τις 44 διεθνείς συμμετοχές.

Εν τω μεταξύ, η αναζήτηση του βασικού αριστερού μπακ που θέλει ο Ολυμπιακός συνεχίζεται. Μάλιστα, το σημερινό Sportime αναφέρει ότι «ο Κώστας Τσιμίκας είναι από τους παίκτες που θα πουληθούν και οι “ερυθρόλευκοι” ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες έχουν εστιάσει σε μία πολύ καλή περίπτωση από την Ιβηρική χερσόνησο. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι συστάσεις πολύ καλές. Πάντως στο κόλπο είναι αρκετά ονόματα, όπως και μία περίπτωση από την Αγγλία».

Η εφημερίδα δεν δίνει άλλες πληροφορίες για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, αλλά είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει καλή σχέση με την αγορά στις χώρες της Ιβηρικής. Όσον αφορά αυτήν της Αγγλίας, σίγουρα έχει λιγότερη διεισδυτικότητα, αλλά δεν παύει η συμμετοχή του στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις να αποτελεί κράχτη για πολλούς ποδοσφαιριστές που θέλουν είτε να απογειώσουν την καριέρα τους ή να την επαναφέρουν στο top επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments