Αθλητισμός

Σοκαριστικός τραυματισμός για Ντουάρτε

Σοκαριστικός τραυματισμός για Ντουάρτε
Ντουάρτε τραυματισμός: Άσχημα είναι τα νέα για τον Λερίν Ντουάρτε που αποχώρησε σοβαρά τραυματίας από το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Σοκαριστικός ήταν ο τραυματισμός του Λερίν Ντουάρτε στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο ποδοσφαιριστής των «κίτρινων» έφυγε κλαίγοντας και με φορείο από το γήπεδο, έχοντας όπως, φάνηκε και στο ριπλέι, υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο γόνατό του.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο Ολλανδός μέσος έπαιξε ξανά με την φανέλα του Άρη μετά από 248 ημέρες, όμως η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αφού υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό στο γόνατο σε μία προσπάθειά του να αποφύγει δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ο ποδοσφαιριστής άμεσα κατάλαβε το πόσο σοβαρή ήταν η ζημιά και ξέσπασε σε κλάματα. Αμέσως δίπλα του βρέθηκαν τόσο οι συμπαίκτες του, όσο και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προκειμένου να του συμπαρασταθούν. Όπως φάνηκε από το ριπλέι της τηλεοπτικής μετάδοσης ο τραυματισμός του είναι σοβαρός, αφού φάνηκε να γύρισε το γόνατό του. Τη θέση του Ντουάρτε πήρε ο Διαμαντόπουλος.  Το παιχνίδι είναι 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο.

Η αρχική ενδεκάδα του Άρη αποτελούταν από τους: Έμαν, Ρόουζ, Μπαγκαλιάνη, Κορχούτ, Ματίγια, Σάσα, Γκάμα, Μαρτίνες, Μαντσίνη, Ντουάρτε, Μπακουτσή. Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελούταν από τους: Χριστογεώργο, Θεοχάρη, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιο, Χατζηθεοδωρίδη, Κουρμπέλη, Αγιούμπ, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μακέντα και Καμπετσή.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα μέχρι τώρα το έχει πετύχει ο Κουρμπέλης στο 41ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός που ακόμα δεν έχει νίκη στα play off θέλει τη νίκη απέναντι στον Άρη των πολλών προβλημάτων σε μια αναμέτρηση ιδιαίτερη και για τις δύο ομάδες με βάση τις απουσίες που έχουν οι δύο σύλλογοι. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κατέβει στην Αθήνα μόλις με 14 παίκτες στην αποστολή καθώς οι Ιντέγε, Λάρσον, Ντιγκινί, Φετφατζίδης, Τόνσο, Βέλεθ αποχώρησαν από τους «κίτρινους», ενώ τιμωρημένος είναι ο Δεληζήσης.

Η βαθμολογία των play off μέχρι τώρα

1. Ολυμπιακός 78 2. ΠΑΟΚ 59 3. ΑΕΚ 56 4. Παναθηναϊκός 47 5. Άρης 38 6. ΟΦΗ 35

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments