Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους τώρα live: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό προς Πειραιά

Κίνηση στους δρόμους τώρα live: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό προς Πειραιά
Κίνηση στους δρόμους τώρα live: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό προς Πειραιά λόγω τροχαίου

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στον Κηφισό, από το ύψος της λεωφόρου Αθηνών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιάς, καθώς σημειώνεται αυξημένη κίνηση λόγω τροχαίου ατυχήματος. Σύμφωνα με την Τροχαία, γίνεται ό,τι είναι εφικτό για να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία.

Κίνηση επίσης παρατηρείται στο κέντρο της πόλης γύρω από το Σύνταγμα και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.Σε περίπτωση που χρειαστεί να κατεβεί κάποιος στο κέντρο θα πρέπει να ξέρει ότι υπάρχουν κάποιες προτεινόμενες διαδρομές. Για την αποφυγή των καθυστερήσεων που ενδέχεται να προκληθούν τις πρώτες ημέρες των αλλαγών, οι συγκοινωνιολόγοι προτείνουν εναλλακτικές διαδρομές που θα διευκολύνουν την μετακίνηση των οδηγών:

Από βορειοδυτικές περιοχές και Ομόνοια, Πατήσια, Κυψέλη

Μέσω Ακαδημίας Μέσω Πειραιώς – Χαμοστέρνας – Καλλιρόης Μέσω Λ. Αλεξάνδρας Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας στοχεύουν στη μείωση της διερχόμενης κυκλοφορίας από το κέντρο της Αθήνας (οχήματα που τόσο η προέλευση όσο και ο προορισμός τους δεν έχουν σχέση με το κέντρο) και για το λόγο αυτό προτείνεται η κίνηση σε περιφερειακούς του κέντρου άξονες.

Επίσης προτείνονται εναλλακτικά μέσα και συνδυασμοί μετακινήσεων:

Για την είσοδο στο κέντρο από τα προάστια προτείνεται και η μετεπιβίβαση, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στις παρυφές των κεντρικών περιοχών, όπως στο Μετρό (π.χ. στον μεγάλο υπόγειο χώρο στάθμευσης στο μετρό Συγγρού-Φιξ) και στα λεωφορεία και τρόλεϊ. Για τις κοντινές μετακινήσεις στο κέντρο προτείνεται, όπου είναι δυνατόν, το περπάτημα και το ποδήλατο. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ώρες κυκλοφοριακής αιχμής στο κέντρο είναι 8:30-10:00 το πρωί και 2:00-4:00 το απόγευμα.

Δείτε την κίνηση live εδώ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments