Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Σήμερα το οριστικό αντίο

Ελένη Μενεγάκη: Σήμερα το οριστικό αντίο
Ελένη Μενεγάκη: Αποχαιρετά σήμερα τους τηλεθεατές μετά από 29 χρόνια διαρκούς παρουσίας στους τηλεοπτικούς δέκτες. Το twiter γέμισε χθες με αποχαιρετηστήρια μηνύματα ενώ με επιστολή του το κανάλι του Alpha λέει το δικό του ευχαριστώ στην πιο επιτυχημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Αποχαιρετά τους τηλεθεατές της σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, καθώς η αγαπητή Ελληνίδα παρουσιάστρια αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα μέχρι νεοτέρας. Η ωραία Ελένη της ελληνική τηλεόρασης είναι στους δέκτες μας για 29 χρόνια στην πρωινή ή στη μεσημεριανή ζώνη και έχει φανατικό κοινό που από χθες έριξε το twiter με μηνύματα αγάπης.

Η απόφαση της παρουσιάστρια να μην συνεχίσει την τηλεοπτική της παρουσία του χρόνου είναι γνωστή εδώ και μήνες καθώς η ίδια επέλεξε να το ανακοινώσει στους τηλεθεατές. Άγνωστο είναι ακόμα το επόμενο βήμα της Ελένης και το πότε και εάν θα γίνει αυτό. Την τελευταία εβδομάδα η εκπομπή της έχει μετατραπεί σε ένα αποχαιρετηστήριο πάρτι με τους συνεργάτες της να της εύχονται τα καλύτερα για την επόμενη σελίδα στη ζωή της.

Ανακοίνωση του σταθμού για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Δελτίο τύπου για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη εξέδωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. ««Σήμερα, 15 χρόνια μετά την πρώτη «καλημέρα», ο Alpha αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη, την ευχαριστεί για τη συνεργασία, τις δυνατές τηλεοπτικές στιγμές και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα σχέδιά της» αναφέρει η ανακοίνωση.  

Πριν ακόμα «παίξει» η τελευταία εκπομπή, η Μενεγάκη και το hashtag #eleni, αποτέλεσαν κορυφαίο trend στο ελληνικό Twitter, καθώς πολλοί χρήστες επέλεξαν τον δικό τους τρόπο να πουν «αντίο» στη λαμπερή παρουσιάστρια.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά αποχαιρετηστήρια tweets για την Ελένη Μενεγάκη

Τις τελευταίες μέρες της εκπομπής η συγκίνηση είναι διάχυτη στο πλατό με τους συνεργάτες της και την παρουσιάστρια να μοιράζονται αναμνήσεις, αστεία και χαλαρές στιγμές. Η ίδια η Ελένη είναι συγκινημένη και σήμερα που θα ναι η τελευταία εκπομπή όλοι αναμένουν να δουν πως θα αντιδράσει.

Η Ελένη φεύγει. Με τους δικούς της όρους, την ώρα που εκείνη επέλεξε και φτιάχνοντας έναν επίλογο τόσο λαμπερό όσο η διαδρομή της. Μία διαδρομή την οποία μόνο εκείνη έκανε με τόση λάμψη είτε φόραγε ψηλοτάκουνα είτε ξυπόλητη.  Λογικά, η Τετάρτη θα είναι μία ιστορική τηλεοπτική ημέρα. Το τέλος μιας εποχής. Θα φανεί πολύ σύντομα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments