Αθλητισμός

Ιγκόρ Κοκόσκοφ Φενέρ: Είπε το «ναι» στην τουρκική ομάδα ο Σέρβος προπονητής

Ιγκόρ Κοκόσκοφ Φενέρ: Είπε το «ναι» στην τουρκική ομάδα ο Σέρβος προπονητής
Ιγκόρ Κοκόσκοφ Φενέρ: Αφού δεν μπόρεσε να πάρει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η τουρκική ομάδα στράφηκε στον Σέρβο κόουτς.

Όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, θα είναι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Η τουρκική ομάδα ήθελε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά από τη στιγμή που αυτός κατέληξε στην Μπαρτσελόνα, πήγε σε άλλες επιλογές.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από την Τουρκία, ο 48χρονος Σέρβος τεχνικός είπε το «ναι» στην πρόταση της τουρκικής ομάδας για συμβόλαιο τριών χρόνων. Ο Κοκόσκοφ ήταν μέχρι πρότινος βοηθός του Λουκ Γουόλτον στους Σακραμέντο Κινγκς, ενώ είναι βεβαίως και προπονητής της Εθνικής Σερβίας. Να θυμίσουμε ότι είναι ο προπονητής που οδήγησε τη Σλοβενία στην κατάκτηση του πρώτου Eurobasket της ιστορίας της, το 2017, μαζί με τους Γκόραν Ντράγκιτς και Λούκα Ντόντσιτς ως πρωταγωνιστές στο παρκέ. Επιπλέον, ήταν στο προπονητικό επιτελείο του Λάρι Μπράουν το 2004, όταν οι Ντιτρόιτ Πίστονς κατέκτησαν το πρωτάθλημα, ενώ συνολικά μετράει 20 χρόνια εμπειρίας στο ΝΒΑ.

Οι αναρτήσεις από την Τουρκία για τον Κοκόσκοφ

Μάλιστα, τότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που αποστασιοποιήθηκε πριν λίγες μέρες από τα διοικητικά του Παναθηναϊκού είχε κάνει την εξής φοβερή δήλωση στο Instagram: «Όταν τον ήθελα ήταν άσχετος, τώρα έγινε προπονητάρα. Είμαι περίεργος από όλους τους δήθεν expert ποιοι έχουν τα αρχ… να παραδεχτούν το λάθος τους». Να σημειώσουμε ότι ο τότε ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήθελε να δώσει το 2015 τα «κλειδιά» της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού» στον Κοκόσκοφ. Σίγουρα, τώρα θα χαμογελάει με αυτή την εξέλιξη αφού μια μεγάλη ομάδα αντικαθιστά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Σέρβο προπονητή.

Να σημειώσουμε ότι για το ευρωπαϊκό μπάσκετ η είδηση της ημέρας είναι η επίσημη μετακίνηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, κάτι που, όπως αναφέραμε και παραπάνω έπαιξε τον ρόλο του στην επιλογή της Φενέρ να προτείνει συμβόλαιο στον Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Η Μπαρτσελόνα ήταν σε αναζήτηση τεχνικού αφού μετά την απώλεια του ισπανικού πρωταθλήματος από την Μπασκόνια προχώρησε στην απόλυση του Βέτισλαβ Πέσιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments