Αθλητισμός

Novasports: Οι παίκτες του Ολυμπιακού δρόσισαν και τη Μαρίνα Τσαλή [vid]

Novasports: Οι παίκτες του Ολυμπιακού δρόσισαν και τη Μαρίνα Τσαλή [vid]
Novasports: H Μαρίνα Τσαλή έχει συνδέσει το όνομά της με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, ενώ χτες ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έφαγαν τα «μπουγέλα» από τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος επίσης δεν γλίτωσε από την περιποίησή τους.

Η μεταφράστρια του Ολυμπιακού, Μαρίνα Τσαλή είναι μία από πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες των γηπέδων, καθώς έχει συνδέσει την καριέρα της με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Άλλωστε, έχει και αυτή κερδίσει πολλά πρωταθλήματα από το ιδιαίτερο πόστο της.

Χθες, δέχθηκε το «μπουγέλο» από τον Ματιέ Βαλμπουενά και, μάλιστα, όπως είπε στην κάμερα του Novasports το ευχαριστήθηκε αφού έψαχνε για δροσιά. Δείτε το βίντεο μετά το 51:57 με τα πανηγύρια των παικτών του Ολυμπιακού μετά τον νικηφόρο αγώνα με τον ΟΦΗ:

Η μεταφράστρια του Ολυμπιακού… δροσίστηκε από τον Γάλλο την ώρα που ετοιμαζόταν να μεταφράσει τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς για τα κανάλια Novasports. Και ο προπονητής του Ολυμπιακού, αλλά και ο Κριστιάν Καρεμπέ έπεσαν θύματα της… επίθεσης των παικτών του πρωταθλητή Ελλάδας.

Λίγα λόγια για τη Μαρίνα Τσαλή

Η Μαρίνα Τσαλή είναι μεταφράστρια στον Ολυμπιακό από το 2008. Στα χρόνια που εργάζεται στους Πειραιώτες, παντρεύτηκε και απέκτησε δυο κοριτσάκια που συνήθως βρίσκονται κοντά της, στις εξέδρες του γηπέδου, στους αγώνες. Γνωρίζει ισπανικά, γιατί όπως έχει πει της άρεσε η γλώσσα και γενικότερα η λάτιν κουλτούρα. Ήθελε να καταλαβαίνει τι λένε στους στίχους τους οι Mano Negra, ενώ ένα από τα όνειρα που είχε ήταν να ταξιδέψει στη Λατινική Αμερική. Ταξίδεψε στην Ισπανία, όπου διεύρυνε τις σπουδές της.

Το 2008 η διοίκηση Σωκράτη Κόκκαλη έκρινε πως είναι η κατάλληλη για να μεταφράζει όσα είχε να πει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στα ΜΜΕ, αλλά και για να δώσει μια χείρα βοηθείας με τους ποδοσφαιριστές που μιλούσαν την ισπανική γλώσσα. Στα πλεονεκτήματα της για να πάρει τη δουλειά, ήταν ότι παρακολουθούσε ποδόσφαιρο, συν του ότι από το 2003 εργαζόταν για τους «ερυθρόλευκους», κάνοντας μεταφράσεις για το επίσημο περιοδικό της ομάδας και από το 2006 δούλευε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ως ο συνδετικός κρίκος των ισπανόφωνων παικτών με την ομάδα και τα Μέσα.

Η Μαρίνα στο παρελθόν έχει δώσει και συνέντευξη στη Marca για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ανάμεσα σε άλλα είχε πει: «Για να καταλάβετε γιατί αγαπούν εδώ τόσο πολύ τον Βαλβέρδε, να έχετε κατά νου ότι εμείς, οι Έλληνες, αγαπάμε την Πριμέρα Ντιβισιόν, το στυλ παιχνιδιού της και τις ισπανικές ομάδες.

Ο Βαλβέρδε ήταν ο πρώτος που εμφάνισε αυτό το στυλ ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και έτσι έδωσε χαρά στους φιλάθλους. Αγάπησε και αγαπήθηκε εδώ κυρίως χάρη στο πόσο καλό ποδόσφαιρο έπαιζε η ομάδα επί των ημερών του. Επιπλέον κατέκτησε τίτλους. Τον αγαπούσαν ακόμα και οι αντίπαλοι γιατί πάντα έδειχνε μεγάλο σεβασμό απέναντί τους. Μιλούσε σε όλους με ταπεινότητα και ευγένεια. Ήταν πάντα ταπεινός, εργατικός, σεβόταν τους πάντες και είχε πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments