Ελλάδα

Γαλάτσι: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει

Γαλάτσι: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει
Γαλάτσι: Στις φλόγες τυλίχθηκε σήμερα το πρωί αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Γαλατσίου και Πρωτοπαπαδάκη. Ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του.

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί, Πέμπτη 2 Ιουλίου, στις Αρχές ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο εν κινήσει στο Γαλάτσι. Συγκεκριμένα, στη συμβολή των οδών Γαλατσίου και Πρωτοπαπαδάκη ένα όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες με τον οδηγό να προλαβαίνει να βγει έξω και να είναι καλά στην υγεία του. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα, ενώ το ΙΧ καταστράφηκε ολοσχερώς. Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που οδήγησαν στην εκδήλωση της πυρκαγιάς. Από το περιστατικό προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στη γύρω περιοχή καθώς τα οχήματα αναγκάστηκαν να διοχετευτούν σε άλλους δρόμους προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

Η παρακάτω εικόνα με τον χάρτη της Google και τις κόκκινες γραμμές είναι χαρακτηριστικός της κατάστασης που επικράτησε.

Το χρονικό του συμβάντος:

Περίπου στις 7:00 το πρωί ένα επιβατικό αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Γαλατσίου και Πρωτοπαπαδάκη τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ κινούνταν. Ευτυχώς ο οδηγός του το εγκατέλειψε στην άκρη του δρόμου όταν και αντιλήφθηκε τις πρώτες φλόγες. Οι εκρήξεις που ακολούθησαν αναστάτωσαν τη γύρω γειτονιά. Ο δρόμος αποκλείστηκε αμέσως από τους αστυνομικούς και διακόπηκε η κυκλοφορία καθώς το ΙΧ είχε ως καύσιμο το υγραέριο. Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της πυροσβεστικής και τέσσερις άνδρες, που έσβησαν τη φωτιά και κατάφεραν να απομονώσουν τις φλόγες από τη δεξαμενή του αερίου. Άγνωστα παραμένουν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς ενώ ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του. Τα αποκλειστικά πλάνα ανήκουν στον οπερατέρ του STAR κεντρικής Ελλάδας, Π. Πραγιάννη, όπου τη στιγμή του περιστατικού βρισκόταν στο σημείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments