Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Η αποχώρηση που θα μας λείψει

Ελένη Μενεγάκη: Η αποχώρηση που θα μας λείψει
Ελένη Μενεγάκη: Η εθνική μας παρουσιάστρια ολοκλήρωσε τον κύκλο της στην τηλεόραση.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ώρες από την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, όπως η ίδια άλλωστε είπε, αλλά οι συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα έχουν ήδη αρχίσει να συζητιούνται στα δημοσιογραφικά γραφεία. Με τον δικό της τρόπο και όπως εκείνη ήθελε αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό της και τους συνεργάτες της μετά από 15 χρόνια που βρισκόταν κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Alpha αλλά άφησε τα σενάρια γύρω από το επαγγελματικό της μέλλον και ειδικότερα το τηλεοπτικό της μέλλον να αιωρούνται.

Η ίδια έχει αφήσει με τα λεγόμενά της να εννοηθεί ότι αυτή τη χρονιά θα ξεκουραστεί και θα απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας, χωρίς βέβαια να αποκλείεται από τη νέα σεζόν να την δούμε κάτω από νέα τηλεοπτική στέγη, εφόσον ικανοποιηθούν οι χρηματικές απολαβές της. Ήδη στα δημοσιογραφικά γραφεία συζητιούνται δυο περιπτώσεις τηλεοπτικών σταθμών που την προσέγγισαν χωρίς όμως να υπάρχει κάποια κατάληψη.

Η ίδια πάντως ξεκαθάρισε χθες πως θα μείνει εκτός τηλεόρασης για τουλάχιστον έναν χρόνο. Συγκεκριμένα είπε στους τηλεθεατές της: «Παρότι το έργο Ελένη το έφτασα μέχρι εκεί που ήθελα και με τον τρόπο που ήθελα και την ώρα που ήθελα μέχρι το τέλος, δεν είχα καταφέρει να σκεφτώ πώς εγώ θα ήμουν στο τέλος. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Ποτέ δεν είχα χαρτιά μπροστά μου που να γράφουν κάτι. Όλα είναι μέσα στο μυαλό μου, τα σωστά και τα λάθος.

Είναι όλα αυτά που έχει μέσα η ψυχή μου, η οποία είναι ζωντανή και αληθινή. Την κάθε μέρα σε αυτή τη διαδρομή εγώ την ευχαριστήθηκα μέσα από την ψυχή μου…». Η συγκεκριμένη αποστροφή στον εισαγωγικό μονόλογο της Ελένης Μενεγάκη στην αρχή της τελευταίας της εκπομπής ερμηνεύθηκε από κάποιους ως οριστικό τέλος στην καριέρα της. Όμως τόσο οι αναφορές συνεργατών της στην πορεία της εκπομπής όσο και η βεβαιότητα που εξέφρασε η κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, πως σίγουρα θα επιστρέψει στην tv ισορρόπησαν την πρώτη εντύπωση.

Σίγουρα η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που άφησε τη σφραγίδα του στην πρωϊνή και μεσημεριανή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης. Ενώ και ως γυναίκα μας χάρισε απίστευτα μοναδικές και αποκαλυπτικές στιγμές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments