Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: «Έχει ξεκινήσει η επιστροφή των μετοχών στον Γιαννακόπουλο»

Παναθηναϊκός: «Έχει ξεκινήσει η επιστροφή των μετοχών στον Γιαννακόπουλο»
Παναθηναϊκός: Γίνεται ένας παράγοντας να εργάζεται σε μια ομάδα της Euroleague και να έχει μετοχές σε άλλη; Προφανώς, όχι. Τι γίνεται με τις μετοχές του «τριφυλλιού».

Τι ισχύει με τις μετοχές που είχαν περάσει στα χέρια του Μάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος πλέον εργάζεται για τη Ζενίτ Αγίας Πετούπολης. Το συγκεκριμένο ερώτημα τέθηκε στη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε σχέση με την τύχη των μετοχών της ομάδας.

Ο πρώην «πράσινος» παράγοντας αποχώρησε μετά από τρεις δεκαετίες από το «τριφύλλι». Η νέα εργασία του θα είναι στη Ζενίτ, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να εργάζεται σε μία ομάδα της Euroleague και να έχει μετοχές σε μία άλλη. Έτσι, υπήρξε η ενημέρωση πως οι μετοχές έχουν αρχίσει να επιστρέφονται για χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Τάκης Τριαντόπουλος, Γιώργος Βόβορας και Ιωάννης Παπαπέτρου. Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του Αλβέρτη: «Έχω έρθει πολλές φορές εδώ και είχαμε να πούμε διαφορετικά πράγματα. Τα τελευταία 33 χρόνια, στα 30 εκ των οποίων ήμουν παρών, από τον κ. Παύλο, τον κ. Θανάση, τον κ. Κώστα μέχρι τον Δημήτρη, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει κάτι μοναδικό. Κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο, όπως διαπίστωσα στη συνέχεια. Την οικογένεια. Είναι όλα επαγγελματικά, αλλά πάντα λειτουργούσαμε ως οικογένεια. Και τώρα έτσι θέλω να λειτουργούμε. Η κληρονομιά της οικογένειας Γιαννακόπουλου είναι τεράστια, πέρα από το μπάσκετ. Έχει δημιουργηθεί μια παναθηναϊκή κουλτούρα. Ξεκινάει από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, τα 700 παιδάκια που έρχονται από πίσω μας. Είναι υποχρέωση να κρατήσουμε την ομάδα, για να είναι παράδειγμα γι’ αυτούς τους πιτσιρικάδες.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο. Την ενέργεια και την αγάπη του. Να δείξουμε ότι αγαπάμε αυτό που μας έκανε περήφανους και θα τους στηρίζουμε και στις δυσκολίες. Εγώ με τον Δημήτρη τίτλους δεν βάλαμε ποτέ. Είμαστε εδώ ως Παναθηναϊκού να στηρίξουμε την ομάδα και την προσπάθεια. Να παλεύει η ομάδα με τιμή και περηφάνια. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Η φιλοσοφία μας είναι αυτή. Ομάδα που θα εκπέμπει υγεία και περηφάνια. Δεν γίνεται πάντα να πρωταγωνιστείς. Μπορεί να είναι κλισέ, αλλά είναι πραγματικότητα: στις χάρες και στις λύπες μαζί. Είναι δύσκολα; Ενδεχομένως. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε, ο καθένας από το πόστο του. Το έχουμε υποχρέωση και για τα νέα παιδιά, να δώσουμε παράδειγμα μαχητικότητας, πίστης και αγάπης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments