Ελλάδα

Μαρκέλλα αρπαγή: Συγκλονίζει η κατάθεσή της για το χρονικό της αρπαγής

Μαρκέλλα αρπαγή: Συγκλονίζει η κατάθεσή της για το χρονικό της αρπαγής
Μαρκέλλα αρπαγή: Η 10χρονη μίλησε στους αστυνομικούς για τις επικοινωνίες που είχε η κατηγορούμενη από την πρώτη κιόλας στιγμή της αρπαγής

Συγκλονίζουν τα λόγια της 10χρονης Μαρκέλλας στους αστυνομικούς, όπου εξιστόρησε το πως την άρπαξε η 33χρονη, ενώ θυμήθηκε ονόματα προσώπων που έρχονταν σε επαφή με την κατηγορούμενη.

Στην κατάθεση της η Μαρκέλλα υποστήριξε ότι με που έφτασαν στο σπίτι της κατηγορουμένης, την έκανε μπάνιο προκειμένου, όπως της είπε, να είναι καθαρή και να μπορέσει να παίξει με την κόρη της, όπως μετέδωσε το mega. Η μαθήτρια αντέδρασε όταν η 33χρονη της είπε ότι ήταν σειρά της τώρα να την κάνει μπάνιο, κάτι που η 10χρονη αρνήθηκε να κάνει.

Το κοριτσάκι είπε στους αστυνομικούς ότι όσο κοιμόταν, άκουγε φλας και είχε την αίσθηση ότι το φωτογραφίζουν, σύμφωνα με το MEGA. Από την πρώτη στιγμή η 10χρονη είχε πει στις Αρχές, ότι η 33χρονη γυναίκα που την άρπαξε φεύγοντας από το σχολείο της, την είχε βάψει με καλλυντικά στο σπίτι που την κρατούσε. Η 10χρονη μίλησε στους αστυνομικούς για τις επικοινωνίες που είχε η κατηγορούμενη από την πρώτη κιόλας στιγμή, που μπήκαν μέσα στο ταξί, καθώς και για μια επιταγή που πήρε η 33χρονη, η οποία μόλις την είδε σχολίασε «Τόσα πολλά λεφτά;».

Οι διάλογοι που «καίνε»

«Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μου είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο. Αλλά χτύπησε το τηλέφωνό της και μιλούσε. Μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας γιατί μιλούσε σαν γυναίκα αλλά ήταν πολύ χοντρή φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο στην Ειρήνη ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την «εκπληρώσει». Η Ειρήνη απάντησε «Τόσα πολλά λεφτά;».

«Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια»

Το παιδί κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ήταν συναισθηματικά φορτισμένο και σοκαρισμένο και διέκοπτε συχνά. Ωστόσο, περιέγραψε με λεπτομέρειες ακόμα και τη βίντεο-κλήση ένα άντρα.

«Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δε φαινόμουν στην τηλεόραση. Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ…, από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ… Μιλούσαν στα Αγγλικά», φέρεται να αποκάλυψε η 10χρονη.

Οι αρχές περιμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για να δουν τελικά με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την απαγωγή. Το κορίτσι είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και έχει σταματήσει να βλέπει εφιάλτες, ενώ συνεχίζει να φιλοξενείται σε ίδρυμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments