Τεχνολογία

Xbox event Ιουλίου: Αυτή είναι η πιθανή ημερομηνία για την μεγάλη «γιορτή»

Xbox event Ιουλίου: Αυτή είναι η πιθανή ημερομηνία για την μεγάλη «γιορτή»
Xbox event Ιουλίου: Αντίστροφα μετά ο χρόνος για το μεγάλο enent της Microsoft. Ποιες οι πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του.

Η Ιούλιος είναι γεγονός, κάτι που για τους φίλους του gaming σημαίνει αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο Xbox event της Microsoft. Εκεί που αναμένεται να γίνουν όλες οι αποκαλύψεις για τα σχέδιά της εταιρείας για την επόμενη γενιά κονσολών. Ωστόσο, η ομάδα του Xbox δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμη την ημερομηνία αυτής της “γιορτής”. Το γεγονός αυτό έχει πυροδοτήσει έναν κύκλο φημολογίας και εικασιών που έχει κορυφωθεί τις τελευταίες ώρες, αφού πολλοί αξιόπιστοι insiders εξέφρασαν τη δική τους γνώμη πάνω στο θέμα.

Μεταξύ άλλων το δημοσιογραφικό VGC, ο δημοσιογράφος Jeff Grubb του Venturebeat και ο δημοσιογράφος Jez Corden του Windows Central επιβεβαιώνουν πως το event έχει δρομολογηθεί για την εβδομάδα που ξεκινά στις 20 Ιουλίου. Μάλιστα, η πιθανότερη ημερομηνία φαίνεται πως είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου. Όσον αφορά το τι περιμένουν οι fans να δουν, ήδη έχει ανακοινωθεί επίσημα πως η 343 Industries θα παρουσιάσει το άκρως αναμενόμενο Halo Infinite.

Η Microsoft έχει δηλώσει επίσης πως στο σόου θα συμμετέχουν διάφορες από τις ομάδες που απαρτίζουν τα Xbox Game Studios. Επομένως, είναι πολύ πιθανό πως θα δούμε τι νέο ετοιμάζει η Obsidian, η Playground Games και άλλα στούντιο του Xbox. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως η ημερομηνία του event ενδέχεται να αλλάξει τελευταία στιγμή, εφόσον ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί με επίσημο τρόπο.

Ακολουθούν μερικά tweets σχετικά με τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί γύρω από την ημερομηνία:

Λίγα λόγια για το Halo Infinite που θα παρουσιαστεί στο event:

Το τελευταίο teaser για το παιχνίδι επιβεβαίωσε πως οι Banished θα είναι μέρος του επόμενου παιχνιδιού της σειράς. Στο σύντομο βίντεο – στο οποίο βλέπουμε μια συσκευή επικοινωνίας να αποκρυπτογραφεί ένα μήνυμα – ακούγεται μια βαριά φωνή να στέλνει μήνυμα στην ανθρωπότητα.”Η ώρα πλησιάζει. Δυνάμεις θα καταλάβουν το ring. Μέσα σε λίγες ώρες θα είναι υπό τον έλεγχο μας. Η ανθρωπότητα θα καεί. Η ανόητη ανυπακοή θα μείνει μόνο ως ανάμνηση. Τέλος οι προφήτες. Τέλος τα ψέμματα. Στεκόμαστε μαζί ως το τέλος αδέρφια. Είμαστε το θέλημα του, είμαστε η κληρονομιά του, είμαστε οι Banished”, ακούγεται να λέει η φωνή που δεν έχει και τόσο φιλικές διαθέσεις.

Οι Banished είναι μισθοφόροι που δημιουργήθηκαν μετά από μια επανάσταση στην Covenant Empire και είναι το αντίπαλο δέος στη σειρά Halo. Οι περισσότεροι άνθρωποι τους γνωρίζουν ως Brutes και είναι μια από τις δύο βασικές playable races στο “Halo Wars 2”. Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2020 σε Xbox One, PC ενώ θα ακολουθήσει και κυκλοφορία στο Xbox Series X.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments