Lifestyle

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου [vid]

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου [vid]
Η αστρολόγος Άση Μπήλιου έκανε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της αλλά μίλησε και για το πώς θα κυλήσει ο Ιούλιος για κάθε ζώδιο.

Τις προβλέψεις της έδωσε η Άση Μπήλιου μιλώντας για το ξεκίνημα του νέου μήνα, του Ιουλίου, μέσα από την εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου».

Η γνωστή αστρολόγος την Τετάρτη 1 Ιουλίου έκανε τις προβλέψεις για την ημέρα αλλά μίλησε και για το πώς αναμένεται να κυλήσει ο τρέχων μήνας. Η Άση Μπήλιου μίλησε για την έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται το πρωί της 5ης Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου.

Πώς θα κυλήσει ο Ιούλιος;

Είναι η τελευταία έκλειψη, που γίνεται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου για τα επόμενα αρκετά χρόνια και όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων θα νιώσουν έντονα την επιρροή της. Εντάσεις, ανατροπές και πολλές αλλαγές σε σχέδια και οικονομικούς όρους, είναι μερικά από τα σενάρια της συγκεκριμένης έκλειψης, που φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα.

Η ίδια είπε ότι το πρώτο μισό του Ιουλίου θα είναι πιο δύσκολο, ενώ το δεύτερο μισό θα είναι πιο χαλαρό. O πλανητικός ουρανός του μήνα δεν αλλάζει εκτός από τον Κρόνο που μπαίνει στον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία κάτι που θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε και να δούμε τη δομή της κοινωνίας με ένα πρίσμα διαφορετικό.

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της και μοιράζει υποσχέσεις αλλά δεν τις τηρεί, «ξέρει να λέει ωραία λόγια και είναι διασκεδαστική». Επίσης, μία Νέα Σελήνη στις 20 Ιουλίου στον Καρκίνο έρχεται να μας κάνει αρκετά αισιόδοξους και να κυνηγάμε τα πάντα με βάση το συναίσθημά μας αλλά και με μία διάκριση στην κοινωνική μας ζωή και άνοδο.

Η Άση Μπήλιου ασχολείται με την αστρολογία εδώ και χρόνια

«Ως πολυπράγμων και πολυσχιδής Τοξότης από αλλού ξεκίνησα (Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών) και αλλού η ζωή με πήγε (ραδιόφωνο από το 1988 μέχρι το 2002, δημόσιες σχέσεις σε δισκογραφικές εταιρείες). Μέχρι που με οδήγησε και κάπου αλλού, κατά το 1995 κάνοντας σπουδές αστρολογίας, μόνιμες στήλες και άρθρα περί αστρολογίας σε εφημερίδες και περιοδικά», είχε δηλώσει η ίδια.

Από το 2001, αφού πέρασε από περιοδικά, εφημερίδες και ραδιόφωνο, άρχισε να την… φλερτάρει και η τηλεόραση, συγκεκριμένα το MEGA. Στην αρχή με την εκπομπή «Σαν στο Σπίτι σας» και τα τελευταία τρία χρόνια με τον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί». To 2003 ξεκίνησε και το γραφείο της, όπου δέχεται όλους αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν λίγο καλύτερα τον εαυτό τους, χρησιμοποιώντας την αστρολογία σαν ένα καλό εργαλείο αυτογνωσίας. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με την Ελένη Μενεγάκη στον Alpha και τώρα είναι με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου στην πρωινή ζώνη του STAR.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments