Αθλητισμός

Εμμανουηλίδης: Δεν είναι σίγουρη η παραμονή του στον Παναθηναϊκό

Εμμανουηλίδης: Δεν είναι σίγουρη η παραμονή του στον Παναθηναϊκό
Εμμανουηλίδης: Ο νεαρός επιθετικός δεν έχει δέσει τη θέση του στο τριφύλλι, αν και γύρισε πριν από λίγες μέρες από τον Πανιώνιο. Ο Τσάβι Ρόκα φαίνεται να έχει άλλες επιλογές στο μυαλό του.

Ο Τσάβι Ρόκα σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime είναι αυτός που θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματα της ομάδας, μιας και έχει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αλαφούζου. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα τα σχέδιά του μάλλον δεν περιλαμβάνουν τον νεαρό επιθετικό Εμμανουηλίδη. Ακόμα κι αν τελικά ο Χατζηγιοβάννης συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ο Ισπανός προτιμάει να κοιτάξει αλλού για να τον αντικαταστήσει. Γεγονός που δείχνει πως ο Εμμανουηλίδης δύσκολα θα συνεχίσει στα “πράσινα” του χρόνου.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ – ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)

Αν και ο 19χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 24/10/2000) επέστρεψε από έναν πετυχημένο δανεισμό στον Πανιώνιο, όπου σημείωσε 6 τέρματα σε 23 αναμετρήσεις, φαίνεται πως ετοιμάζεται να αποχωρίσει εκ νέου. Παρά την πολύ καλή πορεία του με τους Νεοσμυρνιώτες, ο φέρελπις ποδοσφαιριστής, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισπανού τεχνικού διευθυντή και πλέον όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Η πορεία του Εμμανουηλίδη

Ο Εμμανουηλίδης εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό από τις ομάδες νέων του. Έκανε την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση για την ομάδα σε αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-18 εναντίον της Παναχαϊκής στις 29 Νοεμβρίου 2017. Το καλοκαίρι του 2018, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των κορυφαίων ανιχνευτών ταλέντων της Ευρώπης στους Μεσογειακούς Αγώνες, όπου σημείωσε 2 γκολ για την Εθνική Ελλάδας U18, καθώς η ομάδα τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου, πάνω από την Τουρκία και τη Γαλλία και προκρίθηκε στους ημιτελικούς. Ο Εμμανουηλίδης σκόραρε εναντίον και των δύο αυτών χωρών. Το ενδιαφέρον από τις υπερπόντιες ομάδες κορυφώθηκε, αλλά ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να τον κρατήσει. Αυτό έγινε αφού σημείωσε 19 γκολ για την ομάδα U20 του Παναθηναϊκού.

Ο πρώτος παίκτης που γεννήθηκε τον 21ο αιώνα που σκόραρε στη Σούπερλιγκ

Το Σεπτέμβριο του 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ ως επαγγελματίας παίκτης, σε μία εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Λαμίας για τη Σούπερλιγκ και έγινε ο πρώτος παίκτης που γεννήθηκε τον 21ο αιώνα που σκόραρε στη Σούπερλιγκ. Στον τελευταίο αγώνα της σεζόν 2018-19, αφού είχε μπει ως αλλαγή, ο Εμμανουηλίδης διαμόρφωσε το τελικό το σκορ της νίκης με 4-0 εναντίον του Παναιτωλικού.

Πριν από δυο χρόνια ο νεαρός επιθετικός έκανε το ξεπέταγμα του στον Παναθηναϊκό. Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο, ωστόσο με τον Γιώργο Δώνη αντιμετώπισε κάποια προβλήματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις είχε υποπέσει σε κάποια πειθαρχικά παραπτώματα. Τη φετινή σεζόν  αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός στον Πανιώνιο. Άλλωστε η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει βοηθήσει πολλούς ποδοσφαιριστές να κάνουν το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα τους.

Ο Εμμανουηλίδης δεν έχει καταφέρει να γίνει βασικός στην Πλατεία, παρά το γεγονός ότι όποτε παίζει πετυχαίνει κάποιο γκολ ή δίνει ασίστ στους συμπαίκτες του. Μάλιστα, υπήρχαν σκέψεις να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και να πάρει ευκαιρίας από τη στιγμή που δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Όλα τα παραπάνω δεν εμπόδισαν την UEFA να τον κατατάξει μέσα στα 50 κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments