Αθλητισμός

Γιασίν Μεριά: Αποκάλυψε ότι η Κασίμπασα δίνει 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει

Γιασίν Μεριά: Αποκάλυψε ότι η Κασίμπασα δίνει 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει
Γιασίν Μεριά: Σε συνέντευξή του ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός αποκάλυψε ότι η τούρκικη ομάδα θέλει να συνεχίσει μαζί του και προσφέρει 3, 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον «αγοράσει».

Εδώ και καιρό συζητιέται το μέλλον του Μεριά και αν τελικά η τούρκικη ομάδα θα δώσει όσα χρειαστούν για να τον κρατήσει. Ο Ολυμπιακός που έχει δανίσει τον Τυνήσιο αμυντικό έως το τέλος της σεζόν στην Κασίμπασα ζητάει 5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο ο ίδιος ο Μεριά δήλωσε σε συνέντευξη του ότι η τούρκικη ομάδα θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και προτίθεται μάλιστα, όπως αποκάλυψε να πληρώσει 3, 5 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Φως» είναι εξαιρετικά απίθανο ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες, αφού το κλίμα που δημιουργήθηκε για τον ίδιο δεν είναι καθόλου θετικό. Ο Γιασίν Μεριά σε δηλώσεις που έκανε σε Μέσα της Τυνησίας τόνισε πως θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και πως η Κασίμπασα σκοπεύει να τον κρατήσει.

«Η Κασίμπασα θέλει να με κρατήσει αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον Ολυμπιακό. Είναι έτοιμη να δώσει 3 – 3,5 εκατομμύρια ευρώ για μένα στον Ολυμπιακό. Εάν όμως ο Ολυμπιακός ζητήσει παραπάνω τότε η Κασίμπασα δεν θα επιμείνει. Εγώ θέλω να μείνω στην Ευρώπη γιατί νιώθω ότι έχω βελτιωθεί εδώ από την ημέρα που ήρθα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιασίν Μεριά.

Η ρήτρα είναι 5 εκατομμύρια ευρώ αλλά θα φανεί που και αν θα καταλήξουν

Η ρήτρα που είχε μπει μεταξύ Ολυμπιακού και Κασίμπασα ήταν ύψους 5 εκατομμύρια ευρώ. Αν συμβεί αυτό, τότε θα πρόκειται για… λεφτά από το πουθενά για τον Ολυμπιακό! Ναι μεν οι Τούρκοι έχουν μείνει ενθουσιασμένοι με τις επιδόσεις του Τυνήσιου στόπερ, αλλά ελάχιστοι πίστευαν ότι θα βγάλουν τόσα λεφτά από τα ταμεία τους για να τον αγοράσουν. Ας μη λέμε μεγάλα λόγια και ας περιμένουμε τις εξελίξεις. Για την ώρα φαίνεται αποφασισμένη η Κασίμπασα να επενδύσει στον Μεριά, όπως επιβεβαιώνει και ο ίδιος με την αποκάλυψη που έκανε

Εάν οι Πειραιώτες δεν δεχτούν τα χρήματα των Τούρκων και επιμείνουν στο ποσό της ρήτρας, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τότε δεν αποκλείεται να προκύψει και νέος δανεισμός του παίκτη. Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος στόπερ έχει κάνει 26 συμμετοχές με Ολυμπιακό και Κασίμπασα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments