Αθλητισμός

Φριντέτ Παναθηναϊκός: «Είναι στη λίστα του Ερυθρού Αστέρα»

Φριντέτ Παναθηναϊκός: «Είναι στη λίστα του Ερυθρού Αστέρα»
Φριντέτ Παναθηναϊκός: Ο Αμερικανός «μπόμπερ» φημολογείται ότι αποτελεί στόχο της σερβικής ομάδας.

Δημοσιέυμα της maxbetsports.rs αναφέρει ότι ο Ερυθρός Αστέρας ύστερα από την απόκτηση του Λάντρι Νοκό, Τζόρνταν Λόιντ και Κόρι Ουόλντεν, έχει βάλει στη λίστα των επόμενων στόχων του και τον Τζίμερ Φριντέτ. Είναι δεδομένο, με βάση τα λεγόμενα του Τάκη Τριαντόπουλου στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής 3 Ιουλίου, πως ο Αμερικανός σουτέρ θα αποχωρήσει από το «τριφύλλι».

Αυτό που δεν ξέρει κανείς μέχρι τώρα είναι που θα καταλήξει ο Αμερικανός γκαρντ. Λέτε να υπάρξει «Jimmer-mania» και στο Βελιγράδι; Ο χρόνος θα δείξει. Φέτος, ο Φριντέτ στην Euroelague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έγραψε 12.9 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ με 41,7% από τη γραμμή των τριών πόντων.

Τι είχε δηλώσει ο Τάκης Τριαντόπουλος για τον Φριντέτ

«Δεν έχουμε εξέλιξη. Έχουμε μιλήσει με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του, ψάχνουν να βρουν ομάδα, του έχουμε δώσει το ελεύθερο να διαπραγματεύεται. Όσο για τη συστράτευση, η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή για όποιον θέλει να στηρίξει την ομάδα. Τους καλούμε να είναι δίπλα μας, είναι αναγκαίο να είναι κι άλλοι. Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο καλά. Για την ΕΟΚ δεν θα ήθελα να συζητήσω τι θα κάνουμε για τις επερχόμενες εκλογές. Θα το συζητήσουμε εσωτερικά και θα δούμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο Βόβορας για το υπόλοιπο ρόστερ

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είχε αναφερθεί και ο Γιώργος Βόβορας. Ο κόουτς του «τριφυλλιού», ανάμεσα σε άλλα, είχε πει: «Έχουμε τα συμβόλαια του Ιωάννη, του Μήτογλου και του Παπαγιάννη. Θέλουμε να χτίσουμε την ομάδα γύρω τους. Συμβόλαιο έχει και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Κοιτάμε το επόμενο καλύτερο βήμα για την καριέρα του. Θα έχουμε σύντομα τις απαντήσεις. Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά έληξε.

Στο καινούργιο πρότζεκτ δεν θα είναι στην ομάδα. Αυτή είναι η απόφασή μας. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει του Βουγιούκα. Ο Μπέντιλ θα είναι στην ομάδα μας. Έχουμε ετοιμάσει κάποια πλάνα ήδη. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Ο Φόστερ δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά έχει ήδη συμφωνήσει. Στηρίζεται σε αυτά που σας είπα, αθλητικότητα και κίνητρο. Έδειξε διάθεση να μπει στην ομάδα και να είναι μέρος του πρότζεκτ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments