Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Τον θέλουν ομάδες από την Κεντρική Ευρώπη

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Τον θέλουν ομάδες από την Κεντρική Ευρώπη
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Και ενώ το μέλλον του στον Ολυμπιακό είναι αμφίβολο, πολλές είναι οι ομάδες που εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για να τον αποκτήσουν.

Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η… ζυγαριά γέρνει προς την αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον Ολυμπιακό ενώ άλλα προτάσσουν πως είναι στη λίστα του ΑΠΟΕΛ.

Κύπρος ή Κεντρική Ευρώπη;

Σύμφωνα πάντως, με πληροφορίες από το ΦΩΣ, υπάρχουν και ομάδες απ’ έξω και πιο συγκεκριμένα από την Κεντρική Ευρώπη που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Με την παραμονή του λοιπόν, στον Ολυμπιακό να μην είναι σίγουρη, πολλές είναι οι ομάδες που θα θελήσουν να κάνουν δικό τους τον Λάζαρο, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος μέσος και μεσοεπιθετικός στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να τονισθεί πως πριν από ένα μήνα περίπου, υπήρχαν δημοσιεύματα από την Κύπρο, τα οποία επέμεναν ότι ο ΑΠΟΕΛ θέλει τον διεθνή εξτρέμ του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ανέφεραν πως ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πάρει την απόφασή του για τον Λάζαρο. Βέβαια, κάτι τέτοιο θα φανεί μετά τα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Τότε θα δείξει και ο Πορτογάλος τις προθέσεις του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το «Φως των Σπορ».

Σε ποιες ομάδες έχει παίξει;

Ξεκίνησε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και το 2005, έγινε επαγγελματίας στην ίδια ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε έως και το 2008. Κατόπιν, μεταξύ το 2008 και το 2013 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε ένα νταμπλ, το 2009 – 10. Από το 2013 έως και το 2016, αγωνίστηκε στη Σέριε Α και το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα, για την ΑΕΚ, στην οποία έκανε αξιοσημείωτη χρονιά το 2017 – 18, όπου πέτυχε 7 γκολ σε 27 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα, 6 γκολ σε 8 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και 3 γκολ σε 10 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ, κατακτώντας και το πρωτάθλημα.

Από το 2005, ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδας. Αρχικά στα μικρά τμήματά της U19 και U21. Το 2008, έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ελλάδος ανδρών, με την οποία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 30 συμμετοχές, ενώ έχει συμμετάσχει και στο Μουντιάλ του 2014. Να σημειωθεί πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Ανδρών από τον Ότο Ρεχάγκελ το Φεβρουάριο του 2008. Το ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2008 σε φιλικό αγώνα στη Λευκωσία εναντίον της Τσεχίας, όπου η ελληνική ομάδα επικράτησε 1 – 0.

Παράλληλα, υπήρξε μέλος της αποστολής που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία, αγωνιζόμενος δύο φορές ως βασικός. Έχει επίσης εκπροσωπήσει την Ελλάδα τόσο με την ομάδα Νέων (επτά συμμετοχές και δύο τέρματα), όσο και με αυτή των Ελπίδων (δεκατρείς συμμετοχές και επτά τέρματα το διάστημα 2006 – 2008).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments