Αθλητισμός

Νικολιάς: Τον κέρδισε ο Ολυμπιακός

Νικολιάς: Τον κέρδισε ο Ολυμπιακός
Νικολιάς: Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα και κατευθύνεται προς το λιμάνι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime η υπόθεση Νικολιά έκλεισε. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δεν θα είναι του χρόνου στην ομάδα της Ηπείρου καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα «το παραδάκι έπεσε» και ο Νικολιάς πάει στον Ολυμπιακό.

Χωρίς να το θέλει ο ίδιος ο Αλέξανδρος Νικολιάς έγινε σύμφωνα με πληροφορίες το μήλον της έριδος για πολλές ομάδες, με τον Ολυμπιακό να εκδηλώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Οι πληροφορίες ήθελαν ο Αλέξανδρος Νικολιάς να διεκδικείται από πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες

Ο Αλέξανδρος Νικολιάς εντυπωσίασε με την πορεία του τα τελευταία χρόνια. Οι εμφανίσεις του με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αρκετές για να τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν γρήγορα και κατάφεραν να κλείσουν τον ποδοσφαιριστή. Φυσικά η ομάδα του Πειραιά δεν έπαιζε μόνη της. Η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον καθώς ο παίκτης είχε βγει από τις ακαδημίες της. Ωστόσο υπήρχε και άλλη κορυφαία ομάδα που έκανε κρούση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μια επαφή με την πλευρά του ΠΑΣ. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας τη Ηπείρου χρησιμοποίησαν το ενδιαφέρον για να πιέσουν την κατάσταση και να προχωρήσει πιο γρήγορα η μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Τελικά αυτή η τακτική έπιασε τόπο και ο Ολυμπιακός έκλεισε τον παίκτη υπό τον φόβο να τον χάσει από τον αιώνιο αντίπαλο.

Τώρα όπως όλα δείχνουν ο 27χρονος ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο 26χρονος άσος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, κυρίως ως «οχτάρι», ενώ μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης. O μέσος των Ιωαννίνων έχει ύψος 1.73, ενώ φέτος έχει παίξει 12 φορές στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ξεκίνησε την καριέρα του στην U-20 της ΑΕΚ, μετακινήθηκε στη Γλυφάδα, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Βόλου. Παίζει στα Γιάννενα από το 2016, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν να λένε καλύτερα για τον ποδοσφαιριστή.

Εκτός από καλός ποδοσφαιριστής ο Αλέξανδρος Νικολιάς σπουδάζει και φαρμακοποιός στην Πάτρα. Θα δούμε αν τώρα από τον Πειραιά θα μπορεί να διατηρεί ακόμα την φαρμακευτική του ιδιότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments