Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με Ίσλα και Μπαραγάν

Παναθηναϊκός: Τι γίνεται με Ίσλα και Μπαραγάν
Παναθηναϊκός: Αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την απόκτηση του Μαουρίσιο Ίσλα φαίνεται πως είναι η ελληνική ομάδα.

Πολλές είναι οι κινήσεις του Παναθηναϊκού ο οποίος έχει ανοιχτό το «ραντάρ» του προκειμένου να κλείσει τους παίκτες που θέλει για τη σεζόν.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ανήκουν και ο Μαουρίσιο Ίσλα και ο Αντόνιο Μπαραγάν. Σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιεύματα, αναφορικά με τον Μαουρίσιο Ίσλα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την απόκτησή του, παρότι ο ανταγωνισμός που υπάρχει, είναι ιδιαίτερα ισχυρός.

Οι «πράσινοι» έκαναν μια πολύ καλή πρόταση στον Μαουρίσιο Ίσλα

Έτσι, οι «πράσινοι» έκαναν μια πολύ καλή πρόταση στον Χιλιανό δεξιό μπακ. Από την άλλη, σύμφωνα με τη Live Sport, ο 32χρονος άσος δεν έχει βρει καλύτερη προσφορά μέχρι τώρα. Μάλιστα, σύμφωνα με το novasports, ο Τσάβι Ρόκα φέρεται να κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά στον Μαουρίσιο Ίσλα, προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» πρότεινε στον 32χρονο Χιλιανό δεξιό μπακ, διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες οικονομικές απολαβές στις 350 χιλιάδες ευρώ. Το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει τις 500 χιλιάδες ευρώ, με διάφορα μπόνους που προβλέπονται στο συμβόλαιο που προτείνουν οι «πράσινοι».

Αν και ο Ίσλα φέρεται να έχει προτάσεις από τις Βαλένθια και Μπέτις, δεν ξεπερνούν τις 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Παράλληλα, οι δύο ισπανικές ομάδες τον θέλουν ως λύση πάγκου, ενώ οι «πράσινοι» τον προορίζουν για το βασικό τους σχήμα. Την εφετινή σεζόν είχε τρεις ασίστ σε 25 συμμετοχές με τη Φενέρμπαχτσε.

Στα υπόψη του Παναθηναϊκού o Αντόνιο Μπαραγάν

Παράλληλα, στα υπόψη του Παναθηναϊκού για τη θέση του δεξιού μπακ έχει τεθεί και ο Αντόνιο Μπαραγάν, ο 33χρονος πρώην άσος της Λίβερπουλ, της Μίντλεσμπρο, της Βαλένθια και της Βαγιαδολίδ, που μένει ελεύθερος από την Μπέτις. Ο ισπανικός Τύπος, σύμφωνα με το novasports, αναφέρει πως ο Ρόκα φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Αντόνιο Μπαραγάν. Τέλος, για τη θέση του αμυντικού μέσου φέρεται να εξετάζεται ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού, Νουάνκο Ομπιόρα. Ο 28χρονος Νιγηριανός μένει ελεύθερος από την Μποαβίστα, με την οποία είχε φέτος 23 συμμετοχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments