Αθλητισμός

Ταμάρι: Κλεφτές ματιές στον Ολυμπιακό

Ταμάρι: Κλεφτές ματιές στον Ολυμπιακό
Ταμάρι: Στα «ραντάρ» των Πειραιωτών ο ζογκλέρ του ΑΠΟΕΛ χωρίς όμως να έχει γίνει επίσημη κίνηση. Ίσως το ενδιαφέρουν του Ουζουνίδη για τον Μπόμπι Άλεν να λειτουργήσει σαν διαπραγματευτικό ατού για να βρεθεί ο Αλγερινός στον Ολυμπιακό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν στα «ραντάρ» τους τον Ταμάρι, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα του ΦΩΣ κρίσιμο για την απόφαση της ομάδας του Πειραιά είναι αν ο Αλγερινός θα συζητήσει να  ανανεώσει το συμβόλαιό του στον ΑΠΟΕΛ και διαφορετικά αν απαντήσει αρνητικά στους Κύπριους.

Ο Μούσα Αλ Ταμάρι του ΑΠΟΕΛ από πέρσι βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών, χωρίς ωστόσο να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους. Μόνο που τώρα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Ο ΑΠΟΕΛ πέρσι τέτοια εποχή ζητούσε πάνω από 6 εκ. ευρώ σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Αυτές τις μέρες  όμως και με δεδομένο ότι ο Ταμάρι μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο, αναγκαστικά η κυπριακή ομάδα μπορεί να ακολουθήσει μόνο δύο δρόμους. Είτε να τον πουλήσει από τώρα για να μην τον χάσει ελεύθερο το 2021, είτε να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο ΑΠΟΕΛ έχει μιλήσει με την πλευρά του Ταμάρι και του έχει προτείνει ένα συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους από το υπάρχον για επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2023.Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι Κύπριοι τού έχουν δώσει διορία να απαντήσει την Κυριακή (5/7) ή το αργότερο έως την Δευτέρα (6/7), γιατί κι εκείνοι θέλουν να κάνουν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν, έτσι ώστε να δουν αν μπορούν να υπολογίζουν πάνω του ή όχι.

Ο Ταμάρι προς το παρόν δεν έχει απαντήσει στον ΑΠΟΕΛ. Αν αρνηθεί την προσφορά και ακολουθήσει αυτό που του λέει η οικογένειά του (σ.σ. να πάει δηλαδή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα του χρόνου), τότε η ομάδα της Λευκωσίας θα κοιτάξει να τον πουλήσει και ίσως το ποσό που να ζητήσει να είναι γύρω στα 2 εκ. ευρώ. Όπως έχει γράψει το «ΦΩΣ», ήδη έχει πει «όχι» στην Αλμερία, ενώ και η Μπράγκα εξετάζει την περίπτωσή του.

Το κλειδί ο Μπόμπι Άλλεν;

Όσο για τον Πειραιά δεν έχει κάνει καμία κίνηση ακόμα και περιμένει τις εξελίξεις σχετικά με την απάντηση που θα δώσει στους Κύπριους στην προσφορά που του έκαναν.  Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο Ταμάρι είναι ενήμερος για τις ματιές που του ρίχνουν οι «ερυθρόλευκοι» και φυσικά μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνουν.

Από την άλλη σύμφωνα με πληροφορίες του ΦΩΣ ο Μάριος Ουζουνίδης πιθανόν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γάλλου γκολκίπερ, Μπόμπι Άλλεν, για τον οποίο ακούγεται ότι θα κάνει κίνηση μόνο αν μείνει ελεύθερος από το λιμάνι. Ωστόσο ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ να λειτουργήσει σαν διαπραγματευτικό ατού για να βρεθεί ο Αλγερινός στον Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments