Αθλητισμός

Τσιμίκας Νάπολι: Δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Έλληνα διεθνή

Τσιμίκας Νάπολι: Δεδομένο το ενδιαφέρον για τον Έλληνα διεθνή
Τσιμίκας Νάπολι: Η ιταλική επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα φαίνεται πως συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή.

Δεδομένο θεωρείται το ενδιαφέρον της μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας Νάπολι για τον διεθνή ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιμίκα που αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός και μέσος στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

«Παίζει» και το όνομα του Γιαννούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sportday, είναι σίγουρο το «φλερτ» της Νάπολι, όπως και το γεγονός ότι ο Κώστας Τσιμίκας απασχόλησε κάποια στιγμή και το σκάουτινγκ της Αταλάντα, αλλά ήταν πολλά τα λεφτά. Για αυτό και η ομάδα του Μπέργκαμο στράφηκε στον Γιαννούλη. Όμως, τα ρεπορτάζ στην Ιταλία για τον Δημητρό επέστρεψαν. Μα αν… ναυαγήσει το «φλερτ» της Νάπολι με τον Τσιμίκα, τότε θα παίξει το όνομα του Γιαννούλη και στην ομάδα του Ντιέγκο.

Ο Θεσσαλονικιός Κώστας Τσιμίκας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε τοπικές ομάδες των Σερρών και της Θεσσαλονίκης, έως ότου το 2014, που πήγε στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, όπου κι αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική κατηγορία το 2013 – 14. Κατόπιν, πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, και αργότερα στην πρώτη ομάδα, όπου αγωνίζεται έως και σήμερα. Για δύο περιόδους είχε δοθεί δανεικός σε Έσμπιεργκ φΜ και Βίλεμ ΙΙ. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας.

«Δυνατή» η μέχρι στιγμής καριέρα του

Από το 2015, έχει υπάρξει μέλος μικρών τμημάτων της Εθνικής Ελλάδας, αρχής γενομένης με το U19 και αργότερα με το U21. Στις 28 Δεκεμβρίου 2016, ο Τσιμίκας, παραχωρήθηκε δανεικός στον δανικό σύλλογο Έσμπιεργκ φΜ, έως και το τέλος της περιόδου 2016 – 17. Στις 17 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον σύλλογο, ενώ σκόραρε και ένα γκολ, εναντίον της Σοντερίσκε, σε έναν αγώνα που έληξε 3 – 0. Από τον δανεικός σύλλογο, έφυγε, έχοντας πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές.

Στις 30 Ιουνίου 2017, πήγε δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ ΙΙ, έως και το τέλος της χρονιάς. Στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, έβαλε το πρώτο του γκολ, σε έναν αγώνα εναντίον της ΑΓΟΒΒ Άπελντοορν, για το Κύπελλο Ολλανδίας, σε έναν αγώνα που έληξε 4-2, υπέρ της Βίλεμ. Στις 2 Φεβρουαρίου 2018, σκόραρε ξανά, στην ίδια διοργάνωση, αυτή τη φορά με απευθείας φάουλ, βοηθώντας έτσι την ομάδα του να περάσει στους ημιτελικούς του θεσμού, αφού πρώτα πήγαν και στα πέναλτι. Από τον Οκτώβριο του 2018, αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδας Ανδρών, κάνοντας το ντεμπούτο του σε έναν επίσημο αγώνα εναντίον της Ουγγαρίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments