Αθλητισμός

Χαλάει η μεταγραφή του Φετφατζίδη στην Αλ Άιν

Χαλάει η μεταγραφή του Φετφατζίδη στην Αλ Άιν
Φαίνεται πως η μεταγραφή του Έλληνα ποδοσφαιριστή στην Αλ Άιν οδεύει προς «ναυάγιο».

Αν και δεν υπήρχαν «σύννεφα» στον ορίζοντα σχετικά με τη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στη Αλ Άιν, η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων άλλαξε τους όρους καταβολής χρημάτων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ΠΑΕ Άρης να βάλει «φρένο» στην πώληση του Έλληνα ποδοσφαιριστή, με τα δεδομένα να έχουν διαμορφωθεί αλλιώς τώρα. Μπορεί λοιπόν, να βρισκόταν μια… ανάσα από την Αλ Άιν αλλά η μεταγραφή του οδεύει προς… ναυάγιο μετά την αλλαγή στους όρους.

Ήταν έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αλ Άιν

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sdna, αν και ο Γιάννης Φετφατζίδης να ήταν έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Αλ Άιν, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα γίνει για την ώρα διότι σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η εν λόγω ομάδα άλλαξε τους όρους καταβολής των χρημάτων τόσο στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, όσο και στον ίδιο, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του να είναι αυτή την ώρα στον… αέρα.

Συγκεκριμένα, η αρχική συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων ήταν η Αλ Άιν να καταβάλει όλα τα χρήματα μπροστά, μα άλλαξε τους όρους, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ Άρης να μην δεχτεί την τμηματική καταβολή. Μάλιστα, η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, άλλαξε και τους όρους που υπήρξαν στο συμβόλαιο που πρότεινε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Μάλλον ο Έλληνας παίκτης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη

Πλέον, εάν δεν αλλάξει κάτι στα δεδομένα που διαμορφώθηκαν την τελευταία στιγμή, η μεταγραφή του δεν θα προχωρήσει και ο Έλληνας παίκτης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Εφόσον γίνει αυτό, τότε η ΠΑΕ Άρης θα εξετάσει τις άλλες προτάσεις που έχει για τον Γιάννη Φετφατζίδη, καθώς ήταν σε διαπραγματεύσεις και με άλλους συλλόγους που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τον Έλληνα άσο.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης, με καταγωγή από τη Δράμα και γεννημένος στις 21 Δεκεμβρίου του 1990, είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός στη Σούπερ Λίγκα για τον Άρη. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε νεαρή ηλικία στην ομάδα Α.Σ. Σουρμένων, μια ερασιτεχνική ομάδα των νοτίων προαστίων των Αθηνών και στη συνεχεία προσχώρησε στην παιδική ομάδα του Ολυμπιακού.

Η διεθνής καριέρα του

Την πρώτη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό την πραγματοποίησε στην εκτός έδρας νίκη εναντίον του Ατρόμητου Αθηνών στις 31 Οκτωβρίου 2009. Η πρώτη του εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ έγινε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης στο πλαίσιο των ομίλων της διοργάνωσης 2009 – 10, όταν μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Λουσιάνο Γκαλέτι.

Την επόμενη χρονιά στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ στον εντός έδρας αγώνα με την Μπέσα σκόραρε το πρώτο «ευρωπαϊκό» του γκολ. Στις 23 Νοεμβρίου 2011 σκόραρε το πρώτο του και καθοριστικό για την έκβαση της αναμέτρησης γκολ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (2011 – 12) οδηγώντας τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Μαρσέιγ στο Σταντ Βελοντρόμ με σκορ 0-1.

Στη συνέχεια ακολούθησαν η ιταλική Τζένοα, η Κιέβο Βερόνα με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε μόλις τέσσερις εμφανίσεις και η Σαουδαραβική Αλ Αχλί, μέχρι το 2018 όταν και επέστρεψε στον Ολυμπιακό υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Το 2019 το συμβόλαιό του με την ομάδα λύθηκε και αποχώρησε ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Άρη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments