Αθλητισμός

Φριντέτ Παναθηναϊκός: Πώς μπορεί να μείνει ο Αμερικανός στο «τριφύλλι»

Φριντέτ Παναθηναϊκός: Πώς μπορεί να μείνει ο Αμερικανός στο «τριφύλλι»
Φριντέτ Παναθηναϊκός: Υπάρχει φόρμουλα για να μείνει ο Αμερικανός μπόμπερ στο «τριφύλλι». Το αν αυτό θα γίνει πραγματικότητα μένει να αποδειχθεί.

Λέτε να έχουμε «Jimmer-mania» και του χρόνου στον Παναθηναϊκό; Εντάξει, ο Αμερικανός δεν έκανε στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα τις εμφανίσεις που έκανε στην Κίνα, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα «φονικό όπλο» αν μια ομάδα τον χρησιμοποιήσει σωστά, ειδικά από τη γραμμή του τριπόντου.

Όπως είναι τώρα τα πράγματα, κάθε άλλο παρά δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Φριντέτ από τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Χεράρδ Σολέ, ο Αμερικανός γκαρντ έχει απορρίψει ήδη προτάσεις από την Ασία, καθώς προτεραιότητά του αποτελεί να συνεχίσει στην Euroleague  και τη νέα σεζόν.

Το άλλο που αναφέρεται, επίσης, είναι πως εάν ο 31χρονος δεν ικανοποιηθεί από τις προσφορές που θα του έρθουν, τότε θα σκεφτεί σοβαρά να αποδεχθεί τη μείωση στο συμβόλαιό του και να παραμείνει στους «πράσινους». «Ο Τζίμερ Φριντέτ έχει απορρίψει κάποιες προτάσεις για να επιστρέψει στην Κίνα, καθώς προτεραιότητά του είναι να παίξει στην Ευρωλίγκα. Δεν βρει κάτι που να του αρέσει, τότε είναι πιθανό να αποδεχθεί τις περικοπές στο συμβόλαιό του και να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό», ανέφερε ο Ισπανός δημοσιογράφος.

Δείτε την ανάρτηση σε σχέση με το μέλλον του Φριντέτ

Πριν από μερικές μέρες, δημοσιέυμα της maxbetsports.rs ανέφερε  ότι ο Ερυθρός Αστέρας ύστερα από την απόκτηση του Λάντρι Νοκό, Τζόρνταν Λόιντ και Κόρι Ουόλντεν, έχει βάλει στη λίστα των επόμενων στόχων του και τον Τζίμερ Φριντέτ. Φέτος, ο Φριντέτ στην Euroelague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έγραψε 12.9 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ με 41,7% από τη γραμμή των τριών πόντων.

Τι είχε δηλώσει ο Τάκης Τριαντόπουλος για τον Φριντέτ στη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού

«Δεν έχουμε εξέλιξη. Έχουμε μιλήσει με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του, ψάχνουν να βρουν ομάδα, του έχουμε δώσει το ελεύθερο να διαπραγματεύεται».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments