Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας Ρεάλ Μαδρίτης: Φήμες για ενδιαφέρον της “Βασίλισσας”

Κώστας Σλούκας Ρεάλ Μαδρίτης: Φήμες για ενδιαφέρον της “Βασίλισσας”
Κώστας Σλούκας Ρεάλ Μαδρίτης: Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την "Βασίλισσα" να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ.

Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Σλούκας αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Φενέρμπαχτσε. Με τους Τούρκους ο Έλληνας γκαρντ κατέκτησε πολλούς τίτλους και καταξίωση. Ωστόσο η κατάσταση στην Φενέρ αλλάζει από φέτος. Η ομάδα αποφάσισε να ρίξει το μπάτζετ καθώς τα προβλήματα με την Τουρκική οικονομία είναι μεγάλα. Αυτό φυσικά επηρεάζει άμεσα το ρόστερ του συλλόγου που ήταν γεμάτο αστέρες του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή στη φιλοσοφία του συλλόγου ήταν η αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος είχε πρόταση για μείωση συμβολαίου, αλλά τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει. Αυτό άνοιξε την πόρτα για να αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κώστας Σλούκας είχε όρο στο συμβόλαιο του να μπορεί να φύγει σε περίπτωση που ο Ομπράντοβιτς δεν βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Φλερτάρει με Ρεάλ ο Σλούκας

Το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος ο Κώστας Σλούκας κάνει πολλές ομάδες να εξετάζουν την περίπτωση του. Ο Καμπάτσο εξελίχθηκε στον απόλυτο ηγέτη της Ρεάλ φέτος, ωστόσο η παραμονή του δεν είναι σίγουρη, αφού οι… σειρήνες από το ΝΒΑ δεδομένα θα βάλει σε σκέψεις τον εκρηκτικό γκαρντ.

Έτσι, η «Marca» αναφέρει πως οι άνθρωποι των Μαδριλένων εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Κώστα Σλούκα. O διεθνής γκαρντ βρίσκεται σταθερά στα ραντάρ των Ισπανών, ενώ το Slam Dunk σας είχε αποκαλύψει πως υπήρχε πρόταση και τον Απρίλιο του 2019. Ουσιαστικά, οι δύο πλευρές έχουν… παράθυρο επικοινωνίας και οι Ισπανοί τονίζουν πως o Σλούκας θα σκεφτόταν σοβαρά την συνεργασία του με την «Βασίλισσα», έστω και αν για την ώρα θεωρείται πως έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

«Η Ρεάλ χρειάζεται έναν παίκτη για τις θέσεις της περιφέρειας και ο Σλούκας είναι ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης γι’αυτό το κομμάτι», αναφέρει επίσης το κείμενο της Marca, που σίγουρα δημιουργεί μία διαφορετική οπτική για το ζήτημα του Έλληνα γκαρντ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως υπάρχει και… παράθυρο για ταυτόχρονη παρουσία των Καμπάτσο, Γιουλ και Σλούκα, που αυτόματα θα δημιουργούσε μία σούπερ τριάδα για τα δεδομένα της Euroleague. Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν πως ο Σλούκας δεν θα συνεχίσει στην Φενέρ και το μέλλον του τοποθετείται σε ένα από τα κορυφαία σίριαλ του καλοκαιριού στην Γηραιά Ήπειρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments