Αθλητισμός

Λαμία – Ξάνθη: Δημοσιογράφος έκανε την μετάδοση του αγώνα από την ταράτσα

Λαμία – Ξάνθη: Δημοσιογράφος έκανε την μετάδοση του αγώνα από την ταράτσα
Λαμία - Ξάνθη: Το είδαμε και αυτό στα ελληνικά γήπεδα. Δημοσιογράφος έκανε την περιγραφή του ματς της Λαμίας με την Ξάνθη από την ταράτσα ενός σπιτιού.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο κατά καιρούς μας έχει επιφυλάξει διάφορες εκπλήξεις. Γι’ αυτό άλλωστε δεν το βαριόμαστε ποτέ. Ακόμη μία μας περίμενε στη χθεσινή αναμέτρηση της Λαμίας με την Ξάνθη για τα play out της Super League. Το παιχνίδι είναι αλήθεια πως δεν έχριζε δάφνες ποιότητας, ωστόσο όπως φαίνεται θα μείνει αξέχαστο για την επιλογή του δημοσιογράφου να κάνει την περιγραφή από μια ταράτσα.

Συγκεκριμένα, ο τοπικός ραδιοφωνικός παραγωγός, Θανάσης Μπαλής, προτίμησε να μην πάει στο γήπεδο και να δουλέψει από το μπουθ αλλά να κάτσει με την καρέκλα του στην ταράτσα και να περιγράψει από εκεί το ματς. Την ώρα του cooling break και ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιρναν ανάσες, η κάμερα της ΕΡΤ στράφηκε προς το μέρος του, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε ότι βρίσκεται σε πρώτο πλάνο χαιρέτησε τους τηλεθεατές και συνέχισε τη δουλειά του.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Στο αγωνιστικό μέρος, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, που διεξήχθη υπό βροχή, η Ξάνθη είχε ένα καλό μόλις άουτ σουτ του Ντε Αμορίμ στο 13΄ και μια κεφαλιά του Λισγάρα που είχε την ίδια τύχη, στο 40΄. Στα αξιοσημείωτα των πρώτων 45 λεπτών η αποβολή του Βλαχομήτρου με δύο κίτρινες κάρτες σε τέσσερα λεπτά.

Οι Ακρίτες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα, ο Καραγεωργίου έκανε αλλαγές για να «φρεσκάρει» την ομάδα του, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να «χτίσουν» παιχνίδι και να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Επασί. Το δεύτερο μισό ήταν ακόμη χειρότερο από το πρώτο, με τα δυνατά μαρκαρίσματα να έχουν τον πρώτο λόγο και το θέαμα να απουσιάζει, παντελώς. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Ξάνθη έφυγε με βαθμό και διατήρησε τη διαφορά του ενός από τον Πανιώνιο, δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση τoυ μίνι πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Βάντερσον, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπουλούλης (89΄ Πλιάτσικας), Καραμάνος (82΄ Ασίγκμπα), Βλαχομήτρος, Σάλιακας (58΄ Βασιλόγιαννης).

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Ντε Αμορίμ, Κοβάτσεβιτς (46΄ Γκαργκαλατζίδης), Στάρτζεον (62΄ Τζουρίτσκοβιτς), Φοσέ (62΄ Κάστρο), Μουλέν, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Τερκί (88΄ Φασίδης), Καρασαλίδης (77΄ Σόσα), Κασάδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments