Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Ήρθε πρόταση για τον νεαρό χαφ

Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Ήρθε πρόταση για τον νεαρό χαφ
Μαντί Καμαρά Ολυμπιακός: Ομάδα από το εξωτερικό χτύπησε την πόρτα της ομάδας του Πειραιά για τον νεαρό χαφ.

Πριν από μερικά χρόνια ο Μαντί Καμαρά ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Τότε ελάχιστοι γνώριζαν τον χαφ από τη Γουινέα. Πλέον ο Αφρικανός μέσος έχει καταφέρει να είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας που έφερε τον Ολυμπιακό και πάλι στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα έχει δηλώσει “παρών” σε όλες τις μεγάλες αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι “ερυθρόλευκοι” την τελευταία διετία στην Ευρώπη.

Φυσικά αυτές οι εξαιρετικές εμφανίσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από πολλές ομάδες του εξωτερικού. Κατά καιρούς αρκετοί σύλλογοι έχουν έρθει στη χώρα μας για να παρακολουθήσουν τον Καμαρά. Ο νεαρός έχει τρομερά σωματικά προσόντα, σωστές τοποθετήσεις, πατάει περιοχή, ενώ όταν βρίσκει χώρο κάνει σουτ και έχει πετύχει αρκετά εντυπωσιακά τέρματα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει όλο το πακέτο για το βήμα σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Ιταλικό ενδιαφέρον και “όχι” από τον Ολυμπιακό

Στο παρελθόν το όνομα του Μαντί Καμαρά έχει παίξει στα ρεπορτάζ πολλών ομάδων. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της Μίλαν. Μάλιστα, οι “ροσονέρι” είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν στα παιχνίδια που έδωσαν οι δυο ομάδες για το Europa League. Οι Ιταλοί είχαν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον παίκτη, αλλά δεν έκαναν ποτέ κάποια πρόταση για την απόκτηση του.

Ωστόσο με το «ΦΩΣ», προ ημερών έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ πρόταση ύψους 12 εκατ. ευρώ, με φήμες να κάνουν λόγο για ομάδα από την Ιταλία που κατέθεσε την συγκεκριμένη προσφορά. Η απάντηση των Πειραιωτών ήταν, όπως αναμενόταν, αρνητική. Είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον άσο από τη Γουινέα πάνω από 25 εκατ. ευρώ και δεν πρόκειται να μπει καν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων αν μια πρόταση από το εξωτερικό δεν πλησιάσει σε αυτό το ύψος. Την ίδια ώρα υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Σισέ. Ο Ολυμπιακός θα έμπαινε στην διαδικασία να συζητήσει για ένα ποσό που θα φτάνει τουλάχιστον τα δέκα εκατομμύρια. Ωστόσο μετά από μια δύσκολη σεζόν για τον Σενεγαλέζο θεωρείται δύσκολο να μπορέσει κάποια ομάδα να δώσει τόσα χρήματα για την απόκτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments