Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοιτάζουν ως εναλλακτική λύση τον Κρίτσιουκ οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοιτάζουν ως εναλλακτική λύση τον Κρίτσιουκ οι «ερυθρόλευκοι»
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι πρωταθλητές κοιτάζουν όλες τις διαθέσιμες επιλογές όσον αφορά τους γκολκίπερ που «παίζουν» στην ποδοσφαιρική αγορά.

Είναι ένας από τους τερματοφύλακες για τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει θετική άποψη και τον γνωρίζει καλά. Ο λόγος για τον Στάνισλαβ Κρίτσιουκ τον οποίο φαίνεται να έχει σταντ μπάι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport. Ο 29χρονος γκολκίπερ μένει ελεύθερος από τη ρωσική Κράσνονταρ και έτσι είναι μια εύκολη κίνηση για τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που επιλέξει τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ο 29χρονος Ρώσος τερματοφύλακας, που θα αποδεσμευτεί στο τέλος Ιουλίου, είχε αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού στον αγώνα ρεβάνς στα πλέι οφ του Champions League τον περασμένο Αύγουστο. Φέτος, έπαιξε μόλις μία φορά με τη φανέλα της ρωσικής ομάδας στην οποία είχε πάει από την πορτογαλική Μπράγκα όπου είχε κερδίσει και το Κύπελλο.

Με την Εθνική Ρωσίας έχει παίξει δύο φορές, ενώ άλλες τέσσερις φορές είχε φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων της χώρας. Βλέπει τον κόσμο από το 1.92 μέτρα και, σύμφωνα με το Transfermarkt, η αξία του υπολογίζεται στα 3,2 εκατομμύρια ευρώ, μια ιδιαίτερα υψηλή τιμή.

Τι ισχύει για Σα και Σούμπασιτς

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρο νούμερο ένα κάτω από τα δοκάρια του. Ο Ζοσέ Σα αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο και σύντομα έδειξε την αξία του. Αυτό ανάγκασε τους πρωταθλητές να προχωρήσουν στην άμεση αγορά του. Δυο χρόνια μετά ο Σα έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Δεν είναι λίγες οι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του. Άλλωστε ένας Πορτογάλος με προϋπηρεσία στην Πόρτο και δυο εξαιρετικές σεζόν με τον Ολυμπιακό είναι περιζήτητος. Φυσικά οι Πειραιώτες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πουλήσουν αν αυτό γίνει με το ανάλογο τίμημα που θα ορίσουν. Παράλληλα, θα πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα για να έχουν έτοιμο έναν ικανό αντικαταστάτη του Πορτογάλου γκολκίπερ.

Ένα από τα ονόματα που έχουν παίξει έντονα στο ρεπορτάζ της ομάδας είναι αυτό του Ντάνιελ Σούμπασιτς που αποχώρησε από την Μονακό. Σύμφωνα με τη «Sportday», μάλιστα, ο Πειραιάς είναι ο πιθανότερος προορισμός του 35χρονου τερματοφύλακα (με διετές συμβόλαιο) που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments