Αθλητισμός

Ντάνιελ Σούμπασιτς Ολυμπιακός: Φαβορί για την απόκτηση του οι “ερυθρόλευκοι”

Ντάνιελ Σούμπασιτς Ολυμπιακός: Φαβορί για την απόκτηση του οι “ερυθρόλευκοι”
Ντάνιελ Σούμπασιτς Ολυμπιακός: Η Ελληνική ομάδα φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρο νούμερο ένα κάτω από τα δοκάρια του. Ο Ζοσέ Σα αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο και σύντομα έδειξε την αξία του. Αυτό ανάγκασε τους πρωταθλητές να προχωρήσουν στην άμεση αγορά του. Δυο χρόνια μετά ο Σα έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Δεν είναι λίγες οι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του. Άλλωστε ένας Πορτογάλος με προϋπηρεσία στην Πόρτο και δυο εξαιρετικές σεζόν με τον Ολυμπιακό είναι περιζήτητος. Φυσικά οι Πειραιώτες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πουλήσουν αν αυτό γίνει με το ανάλογο τίμημα που θα ορίσουν. Παράλληλα θα πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα για να έχουν έτοιμο έναν ικανό αντικαταστάτη του Πορτογάλου γκολκίπερ.

Στο κάδρο ο Σούμπασιτς

Ένα από τα ονόματα που έχουν παίξει έντονα στο ρεπορτάζ της ομάδας είναι αυτό του Ντάνιελ Σούμπασιτς που αποχώρησε από την Μονακό.Σύμφωνα με τη “Sportday” μάλιστα ο Πειραιάς είναι ο πιθανότερος προορισμός του 35χρονου τερματοφύλακα (με διετές συμβόλαιο) που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό.

Ακόμη βέβαια δεν έχει αποχωρήσει κάποιος από τους υπάρχοντες γκολκίπερ του Ολυμπιακού, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” ελέγχουν τη συγκεκριμένη υπόθεση κι αν αποκτηθεί τερματοφύλακας, θα είναι ο Σούμπασιτς. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος γκολκίπερ φερόταν να είναι θετικός να έρθει στην Ελλάδα (ενδιαφερόταν και ο ΠΑΟΚ), αλλά στην ηλικία που βρίσκεται δεν θα το έκανε για να είναι αναπληρωματικός.

Καταλαβαίνει κανείς ότι η ενδεχόμενη έλευση του Σούμπασιτς στον Ολυμπιακό συνδέεται άμεσα με το μέλλον του Ζοσέ Σα. Βέβαια δεν αποκλείεται οι “ερυθρόλευκοι” να πρέπει να κινηθούν και για δεύτερο τερματοφύλακα. Ο Μπόμπι Άλεν που έχει φέτος αυτό τον ρόλο δύσκολα θα παραμείνει και την νέα αγωνιστική περίοδο. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του και τον Μάριο Σιαμπάνη, και φυσικά τον νεαρό Κωνσταντίνο Τζολάκη που έπαιξε φέτος σε κάποια παιχνίδια και έδειξε θετικό πρόσωπο. Είναι ο νεαρός που κλήθηκε να παίξει πρώτη φορά βασικός στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments