Lifestyle

Ναόμι Κάμπελ: Γυμνή στο μετρό της Νέας Υόρκης [pics]

Ναόμι Κάμπελ: Γυμνή στο μετρό της Νέας Υόρκης [pics]
Ναόμι Κάμπελ: Το καταξιωμένο μοντέλο ποζάρει στο μετρό της Νέας Υόρκης κρατώντας μόνο την πανάκριβη τσάντα της.

Το μοντέλο που ξεκίνησε να κάνει καριέρα στα 15 της έτη Ναόμι Κάμπελ, πόζαρε γυμνή στο μετρό της μεγαλύτερης σε πληθυσμό και πιο πυκνοκατοικημένης πόλης των Ηνωμένων Πολιτείων, της Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για γυμνές φωτογραφίες, από φωτογράφιση που έκανε στο μετρό

Και μπορεί η Ναόμι Κάμπελ να είναι 50 ετών, διατηρεί όμως μια αψεγάδιαστη σιλουέτα που δεν παύει να αναδεικνύει μέσα από τα social media. Είναι άξιο να αναφερθεί πως το πανέμορφο μοντέλο που καθιερώθηκε μεταξύ των πιο αναγνωρίσιμων της δεκαετίας τόσο του 1980 όσο και του 1990, έχει στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πάνω από εννέα εκατομμύρια ακολούθους.

Αυτή τη φορά ανέβασε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης γυμνές φωτογραφίες, από φωτογράφιση που έκανε στο μετρό της Νέας Υόρκης για λογαριασμό του Valentino. Οι λήψεις τραβήχτηκαν πέρσι για την PreFall ’19 Accessories Campaign του οίκου μόδας από το φωτογραφικό δίδυμο Inez & Vinoodh. Το εντυπωσιακό μοντέλο είναι γυμνή και μόνο μια τσάντα Valentino καλύπτει τα επίμαχα σημεία του σώματός της.

«Είμαι ένα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη»

«Θα ήθελα πρώτα να πως ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τις ευχές. Είμαι τόσο ευγνώμων που έχω καταπληκτικούς ανθρώπους στη ζωή μου και είμαι ευγνώμων για τα 50 μου χρόνια σε αυτό τον πανέμορφο πλανήτη, ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα έφτανα εδώ. Για εκείνους από εσάς που με υπέμειναν μέσα από τα καλά και τα κακά, τα πάνω και τα κάτω, για εκείνους με κράτησαν στον ίσιο δρόμο, που στέκονται διακριτικά στο πλάι μου, είμαι αιώνια ευγνώμων», σχολίασε σε ανάρτησή της.

Και προσέθεσε: «Το ταξίδι μου μέχρι στιγμής, ήταν εξαιρετικά πολύχρωμο, θυμίζοντας πάντα πως είμαι ένα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη, μεγαλώνοντας και μαθαίνοντας κάθε μέρα. Χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ, δεν θα υπήρχε η Ναόμι. Και όσοι από εσάς (ξέρετε ποιοι είστε) η ειλικρίνεια, η συνέπεια και η αγκαλιά σας, σημαίνει τα πάντα για μένα. Σας αγαπώ όλους και ξέρω πόσα σημαίνεται για μένα. Και μαμά, σε ευχαριστώ που με έφερες στον κόσμο και μου έδωσες μαθήματα ζωής».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments